ANGLIA - POLSKA
Napisano Ponad rok temu
Dobra własnie, kto oglądał mecz Anglików, jakies przemyslenia wnioski uwagi??????
Napisano Ponad rok temu
Anglia nie prezentowała się zbyt pozytywnie. Od 50 minuty Austryjacy zamknęli Anglików na ich połowie, ogólnie oni są chyba w najgorszej formie od kilku lat.
Napisano Ponad rok temu
A Beckham dostał dwie żółte kartki, i nie zagra przeciwko Polsce. Nasi maja coraż większa szanse żeby mecz wygrać.
Jak ostatnio Orange nie lubiłem to teraz przynajmniej na chwile pokocham pomarańczowy.
Napisano Ponad rok temu
Holendrzy wygrali. Mecz w Manchesterze będzie już dla nas o wiele bardziej komfortowy. A w sytuacji w jakiej sa Anglicy, heh chyba przyjdzie mi zdzierać gardło na Placu Litewskim z okazji awansu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Wiele nie ryzykuje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co mi tam... Jak nasi wygrają to przytyje 5 kg w miesiąc .Oświadczam wszem i wobec że jeśli nasi wygrają mecz w Menchesterze mam zamiar umoczyć dupę w jednej z fontann, w Lublinie, przy Placu Litewskim, albo przy Placu Wolności, zależy gdzie będę miał bliżej.
Wiele nie ryzykuje
Napisano Ponad rok temu
To chu..... Ci w du...... stary
To ja w pizdu się w dwóch fontannach wykąpie
A jak
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zna ktoś jakieś skuteczne modły?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dobra, jak wojna to wojna. :twisted:Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....????
To chu..... Ci w du...... stary
To ja w pizdu się w dwóch fontannach wykąpie
A jak
Jak nasi wygrają, to dorzuce do tego jeszcze to, że na ćwiczenia napiszę esej socjologiczny na temat: "Ocena masturbacji, jako tragedia wewnetrzna zatwardziałych onanistów. Problem moralny w VI fazie koncepcji rozwoju Eriksona."
Tego kurwa nie przebijesz, a ja moge to przypłacić wywaleniem z uczelni (kobieta od ćwiczeń jest chyba wrażliwa). :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Szare mydło
- Ponad rok temu
-
Zestawy ćwiczeń siłowo szybkościowych i siłowo rociągających
- Ponad rok temu
-
Uszkodzenie nabłonka rogówki
- Ponad rok temu