Zmiany, zmiany, zmiany... na Guns.com.pl
Napisano Ponad rok temu
Czas na nieco zmian jeśli chodzi o Guns.com.pl. Czy na lepsze, czy na gorsze... czas pokaże. Mam nadzieję, że na lepsze. Po prostu na wszystko czasu nie starczy, a spanie kilka godzin na dobę zaczyna m wychodzić bokiem. W miniony weekend podjąłem więc decyzję o wygaszeniu wszelkich handlowych aktywności niezwiązanych bezpośrednio z nożami, akcesoriami, latarkami itp. koncentrując się przy tym na „ostrym” sprzęcie raczej z górnej półki. Plus kydex oczywiście. Generalnie oznacza to jedno... zrzucam z ramion spore obciążenie czasowe w postaci sprzętu MAXPEDITION. W poniedziałek rozmawiałem z Timem Tangiem i w zasadzie od tego momentu zaprzestaję sprzedaży tego sprzętu. Oczywiście pewne zobowiązania w postaci otwartych zamówień wypełnię zgodnie z ustaleniami, i w tym celu idzie już specjalna (ostatnia) dostawa. To, co miałem na stanie, również zostało odpowiednio zadysponowane... więc można przyjąć, iż poza kilkoma własnymi zabawkami MAXPEDITION nie posiadam już na stanie nic.
Oczywiście MAXPEDITION nie znika z Polski, a pałeczkę w tej sztafecie przejmie (mam nadzieję teraz już na stałe) inna firma, która się do tego zaczęła przymierzać już wcześniej. Tim Tang oczywiście nie ma nic przeciwko temu, także bezpośredni autoryzowany dealer będzie na miejscu
Dzięki temu może znów zacznę egzystować jak człowiek, znajdę czas na rodzinę, robienie zdjęć, wyjazdy terenowe... oraz tym mocniej skupię się na tym, co naprawdę mnie kręci, czyli na najlepszych nożach, takich jak William Henry czy Chris Reeve! No a specjalizacja zazwyczaj wychodzi wszystkim na dobre. Mam nadzieję, że teraz dopiero uda mi się poważnie rozwinąć skrzydła... powiem tylko, że w tym celu powstaje już nowa wersja [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Może nie nowa radykalnie, ale na pewno dużo wygodniejsza w obsłudze. Start już niedługo, na pewno jeszcze w tym roku!
Napisano Ponad rok temu
A i na rybki może będziesz mógł częściej wypadać, może tym razem gdzieś koło Łodzi?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście MAXPEDITION nie znika z Polski, a pałeczkę w tej sztafecie przejmie (mam nadzieję teraz już na stałe) inna firma, która się do tego zaczęła przymierzać już wcześniej. Tim Tang oczywiście nie ma nic przeciwko temu, także bezpośredni autoryzowany dealer będzie na miejscu
Niezdrowa ciekawość każe mi zapytać - chodzi o firmę z Bydgoszczy czy z Sopotu?
Jeśli możesz uchylić rąbka tajemnicy - będę wdzięczny ;-)
A co do Twoich planów Piotrze pozostaje mi życzyć po prostu - powodzenia.
Rzadko zdarza się, iż udaje się nam łączyć pasję z zarobkiem, cieszę się, że Tobie się to udaje i chcesz tak postępować nadal.
No i rodzina na pewno też się ucieszy odzyskawszy ojca uwolnionego z przesyłek, maili i sprzętu ;-)
Napisano Ponad rok temu
Ale juz ok... uspokoilem sie...
Powodzenia Piter! Dobrze, ze nie rezygnujesz z tego co naprawde wazne
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Otoz to! Tak trzymaj!tu możliwe są tylko kroki do przodu
Napisano Ponad rok temu
Szkoda, kurcze, szkoda. Ale wreszcie moze zobaczysz, co znaczy "wolny czas" Powodzenia!!!
Napisano Ponad rok temu
Poszukaj dobrze i wcale nie musisz długo szukać jak sądzę, bo chyba już handlują. :wink:Niezdrowa ciekawość każe mi zapytać - chodzi o firmę z Bydgoszczy czy z Sopotu?
Jeśli możesz uchylić rąbka tajemnicy - będę wdzięczny
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przejmują po mnie schedę, teraz już z bezpośrednia autoryzacją. Sprawa oczywiście dogadana również z Maxpedition. Polecam, bo sprzęt jest na prawdę OK.
Cynik, dzięki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Choć... po ostatnim macaniu Condora to Lord sprzedał swojego, nie oni
Cóż - rynek wtórny jest podły dla pierwotnego ;-)
Mam trochę inny kontakt z nimi, nie tylko zdalny, ale mogę z ręką na sercu podpisać się pod tym co cynior pisał.
Osobnym tematem jest to, że military w niesamowitym kierunku idzie - jak nie 5.11 to Maxpedition, ciekawe co jeszcze wymyślą. I fajnie, że mamy taki sklep w Polsce :-)
Co nie zmienia faktu, że na markę taką jak ma Peter to też trochę trzeba zasłużyć, asortyment nie wystarczy :-)
Jednakowoż - co by im do głowy nie przyszło po najwyższej jakości sprzęt, zwłaszcza noże, po radę i pomoc "po wypadkach" nie pójdziemy przecież do sklepu ;-)
Napisano Ponad rok temu
Osobnym tematem jest to, że military w niesamowitym kierunku idzie - jak nie 5.11 to Maxpedition, ciekawe co jeszcze wymyślą. I fajnie, że mamy taki sklep w Polsce Smile
Co nie zmienia faktu, że na markę taką jak ma Peter to też trochę trzeba zasłużyć, asortyment nie wystarczy
100% racji pecado. Military jako sklep bardzo lubie, bo to jedyne takie miejsce w trojmiescie gdzie da sie pomacac fajne noze, latarki itp. Problem polega tylko na tym ze ludzie ktorzy tam pracuja nie maja wystarczajacej wiedzy o sprzecie ktory oferuja (nie chodzi tu tylko o noze). Czasem jak pytam o jakis noz to jedyne co słysze to "suche" dane techniczne ktore rownie dobrze moge przeczytac na stronie producenta. Na nic wiecej liczyc nie moge. Mam nadzieje ze to sie kiedys zmieni...
Napisano Ponad rok temu
tylko gdzie ja teraz zamowie sobie cos czego nie ma military? do tej pory mail do Pitera i gotowe
Napisano Ponad rok temu
I proszę mi nie zaśmiecać wątku dygresjami o innych firmach
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Spyderco Delica i Endura
- Ponad rok temu
-
microtech Mini socom elite 154CM, satin finish
- Ponad rok temu
-
Zakaz noszenia noży i kominiarek
- Ponad rok temu
-
Nóż typu survival.
- Ponad rok temu
-
Kolejna nowość z San Marcos....
- Ponad rok temu
-
Ka-Bar Bob Dozier Thorn Folder
- Ponad rok temu
-
zakochałem sie - ktoś coś wie o mej miłości ??
- Ponad rok temu
-
No i kupa :(
- Ponad rok temu
-
Kershaw Bump (Spec).
- Ponad rok temu
-
Emerson Persian Tactical
- Ponad rok temu