Zmiany, zmiany, zmiany... na Guns.com.pl
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w wysokiej rozdzielczości
Przez co rozumiemy MINIMUM 1280x1024....
No i oczywiscie fajnie by bylo jakby na skutek PMgallery mozna bylo jakies plakaty zakupic tego i owego zdjecia... Jesli producenci nozy pozwola, ja si ena to pisze od razu, takie cos jak Piter zrobiles Rinaldiemu albo Hossomowi
Napisano Ponad rok temu
Pitermoze dobrze moze nie zobaczymy
tylko gdzie ja teraz zamowie sobie cos czego nie ma ...? do tej pory mail do Pitera i gotowe
ale o co chodzi? Przecież ja tylko zrzuciłem z karku Maxpedition, nic więcej Smile
I proszę mi nie zaśmiecać wątku dygresjami o innych firmach
aa to ja przepraszam za zamięszanie dzieki ze reszta zostaje po staremu
Napisano Ponad rok temu
Cynik, tak na zakończenie tego off-topa ci powiem... ja to aktualnie już traktuję jako pewien sposób samofinansowania się hobby i tyle. Ważne, aby nie dokładać (a w kazdym razie nie za dużo). Gdybym miał tylko z tego żyć, to albo musiałbym iść w totalną masówkę (włącznie z M-Techami i tym podobnym złomem), albo zostać przy high-endzie i jeść tynk ze ściany (żyjemy w Polsce w końcu). Żadna z tych opcji mi nie pasuje, bo chcę robić to, co lubię. A wolę porobić zdjęcia, wyjść z córeczką na spacer, zrobić nóż w warsztacie itp. niż bawić się w regularny sklep sprzedający wszystko. Dla tego właśnie musiałem odłożyć na bok Maxpedition. Na wszystko czasu nie starczy, więc wybieram to, co sam lubię
Napisano Ponad rok temu
No ale co bedzie z tymi plakatami/zdjeciami wielkoformatowymi a?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cynik, pomyślimy... damy radę w każdym razie.
Ok, rezerwuje miejsce nr 1 na liscie! Katalog z cennikiem poprosze na maila bo wlasnie sciany remontuje!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Spyderco Delica i Endura
- Ponad rok temu
-
microtech Mini socom elite 154CM, satin finish
- Ponad rok temu
-
Zakaz noszenia noży i kominiarek
- Ponad rok temu
-
Nóż typu survival.
- Ponad rok temu
-
Kolejna nowość z San Marcos....
- Ponad rok temu
-
Ka-Bar Bob Dozier Thorn Folder
- Ponad rok temu
-
zakochałem sie - ktoś coś wie o mej miłości ??
- Ponad rok temu
-
No i kupa :(
- Ponad rok temu
-
Kershaw Bump (Spec).
- Ponad rok temu
-
Emerson Persian Tactical
- Ponad rok temu