Treningi Krav Maga - Wrocław
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanie odnośnie treningów Krav Magi we Wrocławiu. Przeglądnąłem już większość wypowiedzi na forum, jednak nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie.
We Wrocławiu zajęcia prowadzi zarówno Instytut jak i Stowarzyszenie KM. Moje pytanie brzmi gdzie radzicie pójść, jesli nie ma się żadnej wcześniej bazy w sztukach walki (bardzo krótka przygoda z Muay-Thai) i zależy mi również na nauczeniu sie podstaw uderzeń, gardy, etc (traktuję to całkowice jako hobby i dodatkowo jestem trochę podstarzały, bo pod 30-kę :wink: )?
Nie chodzi mi tutaj o kwestie co jest lepsze (czy Instytut czy Stowarzyszenie) , ale o to gdzie treningi mają właśnie więcej interesujacych mnie elementów udzerzeń, etc. Mam nadzieję, że to w jakiś sposób zrekompensuje mi brak systemu bazowego .
Wiem, że pierwsze zajęcia KM są darmowe, ale co można ocenić po 1 zajęciach?...
Dzięki za rady i informacje.
Pozdrawiam,
TS
p.s. Zadałem to pytanie również na forum Krav Magi, ale z tego co zauważyłem, mało osób tam zagląda.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Instytut ma stały kontakt z Izraelem i wprowadzają na bieżąco nowinki ze swiata.
Kontakt chyba telefoniczny... Z całym szacunkiem dla "Instytutu", a powiedz mi jeszcze kto ten nowinki sprowadza i wprowadza
Napisano Ponad rok temu
Jeśli masz jakieś pytania możesz pisac tutaj albo w gg. Pozdrawiam. :-)
Napisano Ponad rok temu
Pzdr,
TS
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Treningi Krav Magi we Wrocławiu - pytanie
- Ponad rok temu
-