Wyniki czwartej Konfrontacji Sztuk Walk - TU WRZUCAĆ!!!
Napisano Ponad rok temu
Pozatym jak ogladalem to po raz drugi to oprocz olbrzymiej walecznosci Buczka i Jurasa (ktory byl bardzo zmeczony) to "LANS SALETY" zrobil na mnie najwieksze wrazenie - ten to sie umie ustawic
Napisano Ponad rok temu
Poza Palantem Amerykańcem wszyscy mieli serce do walki, bardzo dobre walki.
eee tam - ja się pozwolę nie zgodzić - właśnie amerykaniec miał dla mnie największe serce do walki.... i najbardziej mi się podobał...
nie wiem co Wy ćwiczycie,ale dla mnie ważne żeby wygrać a nie siedzieć i liczyć faule..
zresztą już raz pisałem że dla mnie walka w ringu jest do dupy - te ciągła przerwy i powrót na środek - nie ma to klimatu klatki i jeszcze trochę to będą się uwalniać złapaniem lin...
Kostek jako sędzia ringowy jak zwykle do kitu - refleks już ma za bardzo przytępiony :wink:
a... i ostatnie - mnie tam walka Jurasa sie średnio podobała.......... w jej trakcie zasnąłem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli to aktualne pomiary , to kolejny dowód że technika jest najwazniejsz .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jest dobry. :peace:...dobry jest ten zawodnik w dziarach co komentowal??
Napisano Ponad rok temu
co do samej walki to gdzies tam bylo ze mialy byc dwie rundy tylko...ja przed walka wiedzialem normalnie o trzeciej w sytuacji kiedy nie skonczy sie walka przez dwie regularne,wiec moze chorwaci mieli inne info niz ja :wink:
Co do samej walki to taka mielismy taktyke ,ze po obaleniu mam wciagac do gardy i kleic.Po pierwszych akcjach w parterze zrozumiaem dla czego.Mega silny ten igor Wielkie dzieki za pomoc mojemu kornerowi w osobach Mirka Oknińskiego i Lucio "Lagarto" Rodrigueza.Dzieki rowniez dla Pawla Mistewicza za pomoc po walce.Troche przyjalem w walce i odbilo sie po :wink:
dzieki dla wszystkich ,ktorzy robili zajebiste show dopingujac mnie :twisted:
pozdrowienia dla wszystkich ,ktorych mialem okazje spotkac na gali.Fiodor z ekipa,Dollyo,Cipao i wielu innych:)
Napisano Ponad rok temu
dzieki za gratki ziomki
co do samej walki to gdzies tam bylo ze mialy byc dwie rundy tylko...ja przed walka wiedzialem normalnie o trzeciej w sytuacji kiedy nie skonczy sie walka przez dwie regularne,wiec moze chorwaci mieli inne info niz ja :wink:
Co do samej walki to taka mielismy taktyke ,ze po obaleniu mam wciagac do gardy i kleic.Po pierwszych akcjach w parterze zrozumiaem dla czego.Mega silny ten igor Wielkie dzieki za pomoc mojemu kornerowi w osobach Mirka Oknińskiego i Lucio "Lagarto" Rodrigueza.Dzieki rowniez dla Pawla Mistewicza za pomoc po walce.Troche przyjalem w walce i odbilo sie po :wink:
dzieki dla wszystkich ,ktorzy robili zajebiste show dopingujac mnie :twisted:
pozdrowienia dla wszystkich ,ktorych mialem okazje spotkac na gali.Fiodor z ekipa,Dollyo,Cipao i wielu innych:)
gratulacje Juras!!!! a Crocop Ci gratulowal?
przy okazji nie daloby sie wrzucic tej walki w net dla tych co jak ja mieszkaja za granica i nie maja polsatu?
Napisano Ponad rok temu
Juras gratuluje ładnej i mądrze rozegranej walki (ładnie klękał ten chorwat po bułach hehehhe) - tak dalej. powodzenia
Napisano Ponad rok temu
czy to prawda że BUCZER waży tylko 84kg i mierzy 173cm wzrostu.
Jeżeli to aktualne pomiary , to kolejny dowód że technika jest najwazniejsz .
173 cm wzrostu, ale z wagą to jeszcze zejdź 3 kg, 81 w dniu walk.
Napisano Ponad rok temu
Na żywo zawsze wrażenie jest dużo większe...Gala KSW zapowiadała się ciekawie zwłaszcza jak okazało się ze przyjada takie sławy jak CROCOP i Carlson Gracie, ale po obejrzeniu jej stwierdzam ze była żenująca. Owiele ciekawsze były gale Colloseum, które miałem okazje zobaczyc na zywo.
Napisano Ponad rok temu
Robi czasem błędy. Fakt. Ale z regóły nie powtarza dwa razy tego samego błedu. Szybko i dużo się uczy (choćby od współprowadzących trenerów i zawodników). Robi postępy w wiedzy i to widać.:splat: :splat: :splat:
tyle w kwesti pana janisza....
Na teraz nie ma lepszego komentatora K1 ani MMa w Polsce...
Napisano Ponad rok temu
wg mnie takie walki powinni komentowac ludzie ktorzy maja z tym jakis zwiazek ....
Napisano Ponad rok temu
Proble w tym, że oni je popełnili już po raz CZWARTY!!!...Brawo za starania, nie chce nikogo zjechac, wiem ze organizacja takiego turnieju to napewno ciezka sprawa, dlatego panowie, wziąść uwagi do serca , nie załamywac sie i nie popełnić na drugi raz tych samych błędów.
Nie uczą się...
Jeszcze chciałem tylko dorzucić od siebie, że warunki oglądania dla osób, które wykupiły tańsze bilety są beznadziejne.
Już lepiej przed tv sobie zasiąść.
Z resztą zarzutów oczywiście się (w większości) zgadzam.
Buczer - REWELACJA!
Juras - takoż.
Antka szkoda.
Napisano Ponad rok temu
No właśnie. Mam nadzieję, że to chwilowe.Za to zdziwila mnie dyspozycja Chmiela, ciekawe co sie tam stalo...
Może sobie poderwał jakąś pannę ostatnio...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie było, saleta za to był jak lubisz nazwiska, a crocop wyskoczył z gali szybciej niż nakazuje etykieta.Mam pytanko czy na gali był Paweł Nastula ? tak napisane jest na kosior.pl.Pytam bo ten laps-zapowiadacz nic nie powiedział.
Napisano Ponad rok temu
Nie było, saleta za to był jak lubisz nazwiska, a crocop wyskoczył z gali szybciej niż nakazuje etykieta.Mam pytanko czy na gali był Paweł Nastula ? tak napisane jest na kosior.pl.Pytam bo ten laps-zapowiadacz nic nie powiedział.
Był, był nawet Dollyo z nim rozmiawiał siedział przy barze tuż przy wejściu na "gorszą" część sali.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
AST-AmstaffShop
- Ponad rok temu
-
Fedor i Vanderlei - fotki
- Ponad rok temu
-
Problem z Hubem na DC
- Ponad rok temu
-
Naprowadźcie mnie...
- Ponad rok temu
-
Seminarium BJJ z Carlsonem Gracie Jr.
- Ponad rok temu
-
O co chodziło w walce M. Barbosa vs Takaharu Murahama ?
- Ponad rok temu
-
Ujednolicenie wag w MMA Sport i ALMMA
- Ponad rok temu
-
HL Michal "Cipao" Materla
- Ponad rok temu
-
Akademia Walk No Limits Toruń
- Ponad rok temu
-
Hero's III - wyniki na żywo i fotki