Wyniki czwartej Konfrontacji Sztuk Walk - TU WRZUCAĆ!!!
Napisano Ponad rok temu
Jesli chodzi o sama gale, to szkoda gadac, sam widok zawodnika walczacego w bandazu na glowie to komedia.
Napisano Ponad rok temu
Do pozytywów zaliczyłbym walki. To że wyglądały "na jedną nutę" i nie było tam jakichś drastycznych zwrotów akcji może po prostu świadczyć o tym, że poziom zawodników był wyrównany i postawiony bardzo wysoko. Ogromne brawa dla Buczera za kondycję. Wytrzymać tyle czasu czystej walki to nie lada wyczyn. W pełni zasłużone zwycięstwo.
Mam jeszcze pytanie - czy ktoś nagrał może galę i zrzuci ją do plików, po czym uploaduje? Zwykły polsat niestety pokazał tylko pierwszą walkę ćwierć-finałową, a potem od razu przeszli do pół-finałów, a z tego co czytam to ciekawe rzeczy się działy chociażby w walce Antka Chmielewskiego.
Napisano Ponad rok temu
Szacunek dla wszystkich zawodnikow i gratulacje dla zwyciezcow !!!
Oczywiscie szczegolnie dla Buczera i Jurasa
Dzięki bardzo.. bardzo dzieki.. cóż za pomoc!
Dobranoc
Jest 3 nad ranem, miedzy Twoimi postami nie minela nawet godzina czasu, a Ty sie obrazasz za brak odpowiedzi ... A googlowac Pani potrafi ? Prawdziwi fajterzy teraz spia ... albo swietuja :wink:
Napisano Ponad rok temu
Niech sie Polsat lepiej skoncenruje na transmisji profesjonalnych imprez, bo czyms takim tylko odstrasza przyszlych potencjalnych fanow tego sportu... Jak bym pierwszy raz zobaczyl takie cos, to bym chyba odrazu przeskoczyl na curling. Zeby to bylo jeszcze gdzies za zamknietymi drzwiami, ale zaprosic Crocopa i zrobic taki obciach...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ktos z dziennikarzy albo cos zapytal CC co sadzi o gali albo wogole jakis wywiad z nim przeprowadzil ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wypada sie postarac zeby na nastepnej nie bylo takich wpadek...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Plusów oczywiście sporo. Nie będe powielał bo większość została juz wymieniona.
Napisano Ponad rok temu
Pozdro dla Andrzeja Janisza - chyba jeden z niewielu "niezrzeszonych z ringiem" z tej gali, który się zna na rzeczy.
:splat: :splat: :splat:
tyle w kwesti pana janisza....
a co do samego KSW to powinno zmienic nazwe na Kompromitacja Sztuk Walki,,,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
organizatorzy musza sie jeszcze wiele nauczyc.
natomiast....WIEEEEEEELKIE GRATULACJE DLA BUCZERA I JURASA!!!!!
Zwlaszcza dla Jurasa! Stary, pokazales prawdziwa klase! Bylem przekonany, ze... no po prostu lomot dostaniesz, nawet nie dopuszczalem do siebie mysli ze mozesz wygrac. Tak - nie wierzylem w Ciebie. Na szczescie zawiodles mnie i wygrales .
Pozdrawiam i zycze dalszych sukcesow
ps. mam takie pytanie, dosc wazne bo zaintrygowalo to i mojego ojca i mnie - jak po walce podszedles do Pokrajaca i cos tam rozmawialiscie to w jakim jezyku? kazdy po swojemu czy po ingliszu czy jak?
Napisano Ponad rok temu
Reszta zostala powiedziana...
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem czy dobrze dostrzegłem, ale w jednym momencie to nawet sędzia ringowy mate szmatą wycierał heheee. No i lekarz króremu się ręce trzęsły- chyba na widok krwi.
Wstyd.
Szacunek dla startujących zawodników! poklon
Napisano Ponad rok temu
Albo za duża pewność siebie albo za słabi sparring-partnerzy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
AST-AmstaffShop
- Ponad rok temu
-
Fedor i Vanderlei - fotki
- Ponad rok temu
-
Problem z Hubem na DC
- Ponad rok temu
-
Naprowadźcie mnie...
- Ponad rok temu
-
Seminarium BJJ z Carlsonem Gracie Jr.
- Ponad rok temu
-
O co chodziło w walce M. Barbosa vs Takaharu Murahama ?
- Ponad rok temu
-
Ujednolicenie wag w MMA Sport i ALMMA
- Ponad rok temu
-
HL Michal "Cipao" Materla
- Ponad rok temu
-
Akademia Walk No Limits Toruń
- Ponad rok temu
-
Hero's III - wyniki na żywo i fotki