![:lol:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/lol.gif)
I czemu to lepsze od normalnego jedzenia jest?
![;)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/wink.png)
W sumie przyznam, ze pierwszy raz sie z czyms takim spotykam, w watku o podrozy dookol aswiata smiecic nie chcialem wiec jakby mi ktos strescic mogl... I ogolnie kto robi najsmaczniejsze
![;)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/wink.png)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a w skrócie dla tych którym nie chce się czytac - gotuje się potrawę, rozdziela na poszczególne składniki, zamraża i odparowuje wodę ,zbiera składniki razem, pakuje szczelnie - dzięki temu nie ma bakterii, nie ma wody, nie ma utraty składników odżywczych, nie ma konserwantów i smakuje całkiem nieźle
Napisano Ponad rok temu
[...]
8O kosmos...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[...]
8O kosmos...
eee tam - ponoć prekursorami byli indianie z Andów czy skąd tam - suszyli mięso na słońcu i wietrze ale temp była poniżej zera [w górach] więc de facto liofilizowali - robią tak już od wieków :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Można gdzieś w kraju zakupić te MRE?
MRE indyk z kartofelkami całkiem zacny jest. Zwłaszcza jak się dowali całe Tabasco.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu