starość nie radość :P
Napisano Ponad rok temu
Pewnie taki temat gdzieś tu już był, ale chciałam sie Was zapytać o zdanie.
Mam 18 ( i pół) lat i chciałabym zacząć trenować karate. Czy jeszcze się wogóle do tego nadaję ? Nie zależy mi na medalach, zawodach itd. Ciekawa tylko jestem czy mnie nikt nie wyśmieje jak przyjde na dojo W większości klubów są zawsze 2 grupy, podzielone ze względu na wiek i zaawansowanie.. Czyli początkujące dzieci i zaawansowani dorośli 8O A mi to nijak nie pasuje.. :roll:
Miałam już przygode z shotokanem, trwało to ponad 2 lata, ale było bardzo dawno...
Szczerze mówiąc tesknie za tym. :wink: Okazało się, że na kolejne 3 lata jestem uziemiona w swoim mieście, bo nigdzie indziej nie dostałam się na studia.. dlatego chce coś zrobić z czasem wolnym. Co o tym myślicie?
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
dobry pomysł, a co do wieku to znam ludzi którzy zaczynali po trzydziestce i dobrze im idzie .
więc do dzieła!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Musze sie tylko teraz dowiedzieć co i gdzie w mieście piszczy 8)
Napisano Ponad rok temu
:twisted: :wink:
[tylko mnie nie zamordujcie postami - tradycyjni i shotokancy :wink: ]
Napisano Ponad rok temu
Chociaż i tak mam do niego sentyment z oczywistych względów :wink:
Chętnie spróbowałabym czegoś nowego, ale wątpie czy w moim małym 100tysiecznym miescie bedzie jakiś wybór..
Napisano Ponad rok temu
więc w 100tysięcznym chyba sie coś znajdzie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oss !
Napisano Ponad rok temu
Wybierz to co jest nabliżej Twojego domu
tym bym sie raczej nie kierowal
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
W każdym razie Pirotess jak juz się gdzieś zapiszesz to napisz nam gdzie. Pozdrawiam :-) .
Napisano Ponad rok temu
Tym też bym się nie kierował. :-)[b]sprawdź czy klub należy do jakiejś wiekszej organizacji.
Napisano Ponad rok temu
kolega boldowal argument i jeszcze umiescil go na poczatku wiec musi to byc dla niego najwazniejsza rzecz :twisted:A widzisz co jest dalej napisane? Chyba tam jest dalsze wyjaśnienie
pozdrawiam :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam wszystkich OYAMA Karateków
Napisano Ponad rok temu
kyokushin bez kontaktu na leb !!!!!kyokushin-full kontakt!!!!!!! i nie zrażaj sie wiekiem!!!!!wszyscy od zera zaczynali a czy masz 18 czy 25 lat to żadna różnica dla chcącego nic trudnego!!!powodzenia
karate jest jedno nie wywyzaj swojego stylu nad inne bo jest wiele dobrych szkol... shotokan tez jest dobry, chociaz i tak kazdy wie ze gosoku-ryu jest najlepsze:P
Napisano Ponad rok temu
kyokushin bez kontaktu na leb !!!!!
chciales powiedziec - bez RĄK na glowe
Napisano Ponad rok temu
przepraszam
no więc nie powinnaś się przejmować
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
shorin ryu -kielce
- Ponad rok temu