testosterol
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Sorki,ze wpisalem nie tam gdzie potrzeba.A przy zalecanym stosowaniu czego mozna sie po tym spodziewac?Witaj, temat przenoszę do odpowiedniego działu... Suple tego typu podnoszą poziom testosteronu, co przyczynia się do wzrostu siły, masy, wytrzymałości, redukcji tkanki tłuszczowej itp. Stosowane w odpowiednich dawkach zalecanych przez producenta nic Ci nie powinny zaszkodzić.
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
spoko.30 juz jest.Troche pozno sie wzialem za siebie,ale sprobowac nie zaszkodziA ile Ty masz lat Bo to jest preparat dla ludzi dorosłych.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czyli ogolnie spoko.Z tym ostatnim nie bede mial problemu.Dzieki za pomocSpodziewać się możesz tego co napisałem wcześniej, czyli: siła, masa, wytrzymałość i tego o czym zapomniałem wspomnieć zwiększeniu popędu seksualnego - jest to normalna reakcja gdy poziom testosteronu jest wyższy niż zwykle
Napisano Ponad rok temu
U mężczyzn powyżej 25 roku życia testosteron powoli spada, więc branie takich supli jest jak najbardziej wskazaneCzyli ogolnie spoko.Z tym ostatnim nie bede mial problemu.Dzieki za pomoc
Napisano Ponad rok temu
pomogłem? daj "+" nie bądz pipa ;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Żeby nie było że EX reklamuje produkt MEGABOLA, ja tylko napisałem ogólnie jak działają buzery teściaMegabol takie coś wypuścił za kilkanaście złoty- niestety nie działa (raczej nie dziwne )
Napisano Ponad rok temu
Żeby nie było że EX reklamuje produkt MEGABOLA, ja tylko napisałem ogólnie jak działają buzery teścia
Wiem że nie reklamujesz, tylko wypowiedziałem się ogólnie o tym produkcie
Ale porównując cenę dobrego buzera teścia do testrolu to nie mamy o czym mówić
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
Wiemy ze ty tylko fitmaxa reklamujeszŻeby nie było że EX reklamuje produkt MEGABOLA, ja tylko napisałem ogólnie jak działają buzery teścia
Napisano Ponad rok temu
sterole sa ok ale nie w postaci badziewia z Parzaczewa zw testosterolem z Megabolu.......nazwa testosterol to chwyt reklamowy ,że niby poziom testosteronu sie podniesie i facet bedzie napakowanym ogierem hehehhe a tak naprawde o kant dupy te kapsułki można rozbić,100 razy silniejszy zwykły buzer teścia np zawierający tylko tribulusa,także odradzam testosterol bo po prostu to tylko placebo,nawet jak zwiększysz 3 krotnie dawke,a jeśli chodzi o sterole to polecam sterol kmpleks z universalaWitam.Moglby sie ktos wypowiedziec na temat steroli roslinnych?Czy jest to skuteczne?W czym i w jaki sposob pomaga lub szkodzi?