Kamizelki na zamówienie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Orkan siedzi do 7.09 w Krk potem jest uchwytny.
Napisano Ponad rok temu
Swoja droga szycie.friko jak mnie pamiec nie myli stracili wiele swietnosci juz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Do obejrzenia np. w sklepie przy Matejki w Gda. ;-) Ta która wisi to modułowa jedna z droższych (jest ich kilkanaście odmian), ale można ją rozbudowywać niemal do poziomu osobistego opancerzenia. Szyją też na siatce na zamówienie, znajomy niedawno zamówił "niemal kopię" BHI EOD Rifle&Shotgun. Ma być o połowę lżejsza, mocniejsza, dużo tańsza od BHI itd.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam Chesta szytego przez Huberta, jest wspaniały :-) Była to pierwsza kopia STRIKE szyta przez niego (odkupiłem od kolegi Huberta), ale i tak jest wykonany perfekcyjnie. Wydaje mi się, że Kapral będzie wiedział, o czym mówię. Z tego, co mi wiadomo, nie posiada on, Cordury w czarnym kolorze. Ma jakiś czarny materiał, ale to nie to samo
Szycie.friko - Kiedyś OK, teraz w skrócie (opinia z innego forum, wielu ludzi, a po części także moja)
Chcesz coś kupić? - super, szybka odpowiedz na maila, bardzo miła, Pan doradza itd.
Przelewasz kasę ... i się zaczyna, koleś Cię zbywa, ciągle "w niedziele" itd. :wink:
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Do obejrzenia np. w sklepie przy Matejki w Gda. ;-) Ta która wisi to modułowa jedna z droższych (jest ich kilkanaście odmian)
A pamietasz moze jakies kwoty?
Bo sie wlasnie przymierzam do kamizelki Volwerine, a nie mam zielonego pojecia ile mogloby to kosztowac. Ogladales moze ten ich autorski system doczepiania kieszeni?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A pamietasz moze jakies kwoty? Ogladales moze ten ich autorski system doczepiania kieszeni?
Ta modułowa w sklepie to około 700-800 zł dokładnie nie pamiętam. Wiem, że kamizelka z kieszeniami na stałe jest prawie o połowę tańsza.
Ten system modułowy jest OK, trzyma naprawdę mocno.
NFM - to norweska firma, ale akurat te kamizelki i osprzęt szyje firma na pomorzu, która też dostarcza je do wymienionego przezemnie sklepu. Kamizelki tej firmy, mierzyłem i sprawiają wrażenie bardzo profi sprzętu. Nie wiem jak wojsko, ale operatorzy ze SPAP'u bardzo je chwalą. Tutaj stronka [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
pamietajcie też, że jedyny dobry produkt BHI to w sumie Omega:)))
A STRIKE?
Napisano Ponad rok temu
zapomnij.....pamietajcie też, że jedyny dobry produkt BHI to w sumie Omega:)))
A STRIKE?
STRIKE to gówno.
jest niby Omega w systemie STRIKE, co nib jest już lepszym rozwiązaniem, ale te chestrigi w STRIKE to jest totalna pomyłka. Natomiast same ładownice są git.
Natomiast na dobrąsprawe Omega EOD jest wystarczająca.
3 kieszenie na magazynki(6x 5,56/6x 9mm). kieszen na radio/medical, 3 duże kieszenie utility/cargo, gdzie pomieszcisz caaaały szpej no i jedna(szkoda, że tylko jedna) łądownica na magazynek pistoletowy. no ale można też coś na pasie umiescić. W starych kamizelkach na plecach jest system alice a w nowszych już strike, więc mozna z tyłu podłączyć kieszen na duże radio lub maske p-gaz.
imho, jedna z najlepszych kamizelek do czarnej. Fajne też daje soe i eagle. Ale tuttaj już cena jest troche taka ten tego:]
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
g.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tu macie pare zdjątek! Nie są może super jakości ale stykają! Jak ktoś chce więcej to zapraszam na maila
pozdro
g.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wiecej sprzetu, mniej sprzetu. Offtop z podsumowania.
- Ponad rok temu
-
TAD Gear Lifecapsule Revisited
- Ponad rok temu
-
Latarka do samoobrony
- Ponad rok temu
-
POLSKI PLECAK SURVIVALOWY - Arizzon-Wisport
- Ponad rok temu
-
Hi Mountain