folder: D2
(moze tez byc na odwrot
 )
  )

Napisano Ponad rok temu
 :wink:
   :wink:

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
fixed: 440C
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 :roll:
   :roll:

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 nie wiem jak by się sprawdziła ta stal bez powłoki,ale tak jak ja mam ją zaimplementowaną w nożu jest wymiatająca-bardzo wytrzymała,a krawedż trzyma ....... no długo trzyma i tyle
  nie wiem jak by się sprawdziła ta stal bez powłoki,ale tak jak ja mam ją zaimplementowaną w nożu jest wymiatająca-bardzo wytrzymała,a krawedż trzyma ....... no długo trzyma i tyle  a i ostrzy sie równie ładnie jak 440C(no ale ja używam diamentów DMT  :wink:  )
  a i ostrzy sie równie ładnie jak 440C(no ale ja używam diamentów DMT  :wink:  ) 
 Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Były ostre...A jak byly ostre przed testem?
Aha, полусеррейтор - to od serrations?
Napisano Ponad rok temu
Były ostre...A jak byly ostre przed testem?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 ) powyżej którego jest mi wszystko jedno jaką mam stal w nożu. Może być rdzewna węglówka, może być właściwie nierdzewna S30v, czy inna VG-10. Nie używam noża tak, żeby miało mi to robić jakąś szczególną różnicę (no, pamiętam żeby węglówą nie kroić cytryny - jest to niewątpliwie ograniczenie tego typu stali).
  ) powyżej którego jest mi wszystko jedno jaką mam stal w nożu. Może być rdzewna węglówka, może być właściwie nierdzewna S30v, czy inna VG-10. Nie używam noża tak, żeby miało mi to robić jakąś szczególną różnicę (no, pamiętam żeby węglówą nie kroić cytryny - jest to niewątpliwie ograniczenie tego typu stali).0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

Guest_budo_MMW!_* - Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu