Treningi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na powazniej - graj wiecej w pilke i inne gry zespolowe gdzie sie duzo biega to ci przyjdzie. jak ci malo mozesz ewentualnie biegac samemu lub skakac na skakance. masz duzo czasu na wyrobienie sobie kondycji.
Napisano Ponad rok temu
A ja na Twoim miejscu to raczej bym cwiczył technike, ona może dać więcej niz szybkość.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Otóż we wrześniu wróciłem, do treningów, po jakiejś półrocznej przerwie, spowodowanej dwiema, ciężkimi kontuzjami.
Zacząłem powoli treningi. Z każdym treningiem wszystko idzie lepiej.
I teraz moje pytanie, czy przez pozostałe mniej więcej 66 dni, jestem w stanie przygotować się do zawodów? Osobiście postanowiłem zaryzykować, mam niezwykła motywacje, ponieważ postanowiłem sobie coś udowodnić (gdyż kontuzja wyeliminowała mnie z mych pierwszych zawodów ). Obecnie będe trenował jeszcze 2 tygodnie z tą mniej zaawansowaną grupą. Na mniej więcej 7 tygodni przed zawodami znowu wrócę do tej zawodniczej grupy. W weekendy będe ćwiczył z dobrym kumplem, a sam dużo zaczynam trenować w domu, czyli biegam, robię siłę i to co kocham najbardziej, czyli rozciąganie (straszne uczucie, jak po tych 6 miechach nie poznajesz swojego ciała).
I moje najważniejsze pytanie, czy macie jakieś programy treningowe, na te dwa miechy. Chodzi o to, aby sie doskonale wprowadzić i wystartować na świeżości, bo boję się, że się przytłumię.
Bo o technike, to jestem spokojny, gdyż jak nigdy staram się jak najwięcej wynośić z treningu, aby znowu poczuć samą walke.
PS Trenuję Karate Kyokushin.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
siwienie włosów
- Ponad rok temu
-
masc dla koni!!
- Ponad rok temu
-
Pęknięcie kości stopy ?
- Ponad rok temu
-
Kondycja
- Ponad rok temu
-
pytanie o równowagę
- Ponad rok temu
-
Stanie na rekach
- Ponad rok temu
-
Czy przerwa w trenignu na siłowni jest dobra?
- Ponad rok temu
-
Jak trenować na worku?
- Ponad rok temu
-
ocencie moj pan
- Ponad rok temu
-
kilka pytan
- Ponad rok temu