Skocz do zawartości

Zdjęcie

Treningi

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

budo_dupac
  • Użytkownik
  • 6 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Treningi
Gram w piłke nozna i mam problemy z szybkoscia i czy sa jakies terningi i diety na to zeby byc szybszym i miec lepsza kondycje
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
  • 0

budo_dupac
  • Użytkownik
  • 6 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Treningi
i zapominalem napisac za mam 13 lat :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
  • 0

budo_gawron
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 143 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ/MMA

Napisano Ponad rok temu

dieta na lepsza kondycje mowisz? na sniadanie biegi, na obiad biegi, na kolacje biegi :wink:

na powazniej - graj wiecej w pilke i inne gry zespolowe gdzie sie duzo biega to ci przyjdzie. jak ci malo mozesz ewentualnie biegac samemu lub skakac na skakance. masz duzo czasu na wyrobienie sobie kondycji.
  • 0

budo_bartq
  • Użytkownik
  • 8 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

A moze po prostu jestes sporo wiekszy i ciezszy od ludzi z którymi grasz. Niestety jesli wazysz juz 50-60kg a twoi koledzy sa od Ciebie o glowe mniejsi i waza 25-35kg to bedzie Ci bardzo ciezko za nimi nadazyc (poczekaj az oni dorosna). Niemniej staraj się, biegaj, rób sobie krótkie 20-30 metrowe sprinty, biegi wachadłowe na dystansie 5-10metrów a szybkosc przyjdzie. W Twoim wieku jeszcze wszystko da sie zrobic.

A ja na Twoim miejscu to raczej bym cwiczył technike, ona może dać więcej niz szybkość.
  • 0

budo_dupac
  • Użytkownik
  • 6 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

czy jezeli gral bym w tenisa to bym byl szybszy i wypracowal technike a koledzy z ktorymi gram sa wyzszcii szybciejszi i sa starsi o rok i jeszcze starsi tez z nami graja pelnoletni
  • 0

budo_dupac
  • Użytkownik
  • 6 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

sybkosc kondycje i przyspieszenie ktore tez jest wazne w piłce nożnej
  • 0

budo_kumite
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 79 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Mam parę pytań.
Otóż we wrześniu wróciłem, do treningów, po jakiejś półrocznej przerwie, spowodowanej dwiema, ciężkimi kontuzjami.

Zacząłem powoli treningi. Z każdym treningiem wszystko idzie lepiej.

I teraz moje pytanie, czy przez pozostałe mniej więcej 66 dni, jestem w stanie przygotować się do zawodów? Osobiście postanowiłem zaryzykować, mam niezwykła motywacje, ponieważ postanowiłem sobie coś udowodnić (gdyż kontuzja wyeliminowała mnie z mych pierwszych zawodów :( ). Obecnie będe trenował jeszcze 2 tygodnie z tą mniej zaawansowaną grupą. Na mniej więcej 7 tygodni przed zawodami znowu wrócę do tej zawodniczej grupy. W weekendy będe ćwiczył z dobrym kumplem, a sam dużo zaczynam trenować w domu, czyli biegam, robię siłę i to co kocham najbardziej, czyli rozciąganie (straszne uczucie, jak po tych 6 miechach nie poznajesz swojego ciała).

I moje najważniejsze pytanie, czy macie jakieś programy treningowe, na te dwa miechy. Chodzi o to, aby sie doskonale wprowadzić i wystartować na świeżości, bo boję się, że się przytłumię.

Bo o technike, to jestem spokojny, gdyż jak nigdy staram się jak najwięcej wynośić z treningu, aby znowu poczuć samą walke.

PS Trenuję Karate Kyokushin.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024