Aikido w Rzeszowie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zapraszam do mnie do sekcji do Jarosławia to tylko 52 km od Rzeszowa
Kiedyś, baardzo dawno temu byłem - nawet kilka dni, na obozie....teraz mój organizm już by tego nie wytrzymał - ale skoro zapraszasz..... :wink:
Pancer (ciekawy czy bar Reno jeszcze istnieje ?)
Reno istnieje
Pancer skoro Ty byłeś w reno to my musimy się znać osobiście bo od bardzo bardzo dawna nie opuściłam żadnego stażu. Zawsze byłam najmłodsza i mama nie pozwalała mi chodzić przez długi czas na imprezy do Grodzkiej
MO Marudka to może jakiś zjaździk zorganizujesz i my przyjedziemy
Proszę wejść na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i napisać postulat do Bossa sekcji by cos zorganizował a ja będę się starać by cos z tego wyszło. Sama się tym nie zajmę bo pewnie nie przyjechalibyście i mi znów by się dostało
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pancer skoro Ty byłeś w reno to my musimy się znać osobiście bo od bardzo bardzo dawna nie opuściłam żadnego stażu.
Nie słuchaj go, to rocznik przedwojenny i takie też czasy wspomina
Napisano Ponad rok temu
Pancer skoro Ty byłeś w reno to my musimy się znać osobiście bo od bardzo bardzo dawna nie opuściłam żadnego stażu. Zawsze byłam najmłodsza i mama nie pozwalała mi chodzić przez długi czas na imprezy do Grodzkiej
Obawiam się, że wtedy kiedy ja byłem w Reno to ty grzecznie leżałaś w wóżeczku przed wejsciem do baru (bez obrazy oczywiście :wink: ) - bo to jak określił kolega Marilyn M - dawno było temu.
A Grodzką znam i to dobrze - i nie tylko ja - a właściciel był bezczelny, bo chciał by mu za kufle zwracać :wink: - nawet na trening przyszedł.
Pancer (który oczywiście nie miał nic wspólnego z tymi godnymi potępienia czynami)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Aikido w wyborach
- Ponad rok temu
-
drzewo genealogiczne sihanow
- Ponad rok temu
-