Aikido w Rzeszowie
Napisano Ponad rok temu
Zachecony wakacyjnym przyplywem mocy postanowilem zaczac trenowac jakas sztuke walki, w Rzeszowie mam do wyboru judo, bjj i aikido, nie liczac innych, ktorych nie biore pod uwage ;p no chyba, ze ktos mi powie gdzie moge trenowac TKD (nie bijcie ). Wybor padl na aikido z roznych wzgledow ktorych nie mam ochoty przytaczac a Wy tym bardziej czytac. Przy pomocy wielkiej mocy (joł) googli staralem sie znalezc strone rzeszowskiej sekcji, z marnym skutkiem zreszta, postanowilem rzucic nowomodne mieszczanskie metody i udalem sie osobiscie do Waltera by sie czegos dowiedziec na temat treningow. Mily pan malarz powiedzial mi, ze najwczesniej jakeis informacje bede mogl uzyskac pod koniec miesiaca, a jedyny plakat ktorym moglem nacieszyc oczy staral sie naklonic mnie do treningow judo (ale sie mu nie dalem :>). Postanowilem wrocic do zrodla wszelkiej wiedzy i jeszcze raz wszedlem na google, wreszcie znalazlem strone glosno (bo caps lockiem) mianujaca sie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Moja radosc szybko sie skonczyla widzac date ostatniej aktualizacji, jednak przeczytalem wszystkie informacje i teraz mam pytanie do osob ktore tam trenuja, czy to wszystko na stronie nt. godzin treningow, ceny itp. moge wsadzic miedzy bajki czy to wszystko caly czas obowiazuje? Najlepiej gdyby jakis aikidoka z rzeszowa podal numer gg bo mam jeszcze pare pytan ;p
Sorry, za przydlugawy wstep i krotkie pytanie na koncu ale tak juz jest jak sie zlapie faze po czytaniu ksiazki do 5 rano ;p [w tym miejscu pozdrawiam fanow pratchetta ^^] i w ogole to taki juz chyba los humanisty, wode leje z przyzwyczajenia ;]
Napisano Ponad rok temu
jak chcesz to moge dac Ci numer do goscia ktory mial otworzyc sekcje TDK, zadzwonisz i sie zapytasz co i jak
Napisano Ponad rok temu
hmm? to mail tego gostka od tkd?jakub_sikora@op.pl
Aiki: czym sie rozni aikido od aikibudo? ;p
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale powaznie to sienie znam na tym.. wiem, ze maja jakies zawody.. rzeszowski guru od aikidbudo robil sporo zamieszania wokol siebie.
podobno stowrzyl byl to jakis Francuz ktory siedzial przez kilka lat u Dziadka.. co dalej nie wiem , nie wnikalem.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam, h-k
Napisano Ponad rok temu
Zapraszam do mnie do sekcji do Jarosławia to tylko 52 km od Rzeszowa
Kiedyś, baardzo dawno temu byłem - nawet kilka dni, na obozie....teraz mój organizm już by tego nie wytrzymał - ale skoro zapraszasz..... :wink:
Pancer (ciekawy czy bar Reno jeszcze istnieje ?)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Aikido w wyborach
- Ponad rok temu
-
drzewo genealogiczne sihanow
- Ponad rok temu