PS.: A jak wzmacniać nogi w domciu? Bo mi rodzice nie pozwalają ćwiczyć w żadnym klubie

PS2.:A może potrenować na rodzicach

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PS.: A jak wzmacniać nogi w domciu? Bo mi rodzice nie pozwalają ćwiczyć w żadnym klubie Evil or Very Mad .Przez to mam formę do d*&^ i zero doświadczenia w walce (jak to brzmi).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie jest do końca jak powiedziałeś, nie jest tak łatwo 8)Bez narażania stawów, ścięgien - bo stymulowane są same mięśnie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
15 zeta kosztowało. Ciekawski jestemŻe też chciało Ci się ray_luka kasę wyrzucać na takie gówno
Napisano Ponad rok temu
popieram bardzo fajnie działa tylko mnie to dość męczyło ale jak zauważyłem efekty to waliłem dość długi czas takie przysiady :-)Jeżeli chodzi o aspekt siłowy a nie robiłeś przysiadów ze sztangą to polecam przysiady na jednej nodze.
Najlepiej przy ścianie lub przy drzwiach (możesz chwyćić klamkę - pomaga utrzymać równowagę i można sobie pomóc jeżeli nie dajesz rady samymi nogami).
Jeżeli bedzie za ciężko możesz dać nogę którą trzymałeś w powietrzu na kostkę i pomagać nią sobie ale tylko tyle abyś poprawnie wykonał powtórzenie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu