SITA- prawda czy mit???
Napisano Ponad rok temu
starzy kupili ten sprzęt, co by pociecha porządnie nauczyła sie angielskiego no i z opini na necie wnioskuje, że jednak to działa i dzięki temu i pracy dasie przyswoić dużooo słówek i zwrotów, ale ja jednak jestem do tego sceptycznie nastawiony, po obejrzeniu książek stwierdziłem że słówek jest opór ale gramatyki to na tym sie nie nauczy :?
Co sądzą o tym szanowni Budo-wicze, ktoś stosował, zna kogoś co to stosował itp... prosze o wasze opinie :-)
PS. W tym dziale bo podobno działa to na układ krążenia to jak by nie patrzeć zdrowie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ale niestety to się za ciebie nie nauczy - najpierw trzeba materiał samemu wkuć, potem sobie powtórzyć, a dopiero potem odpalasz tego sprzęta który ci pomaga to zapamiętać. Potem jeszcze raz sobie przypominasz i koniec
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ray luka-w sumie racja
pzdr :-)
Napisano Ponad rok temu
Potem cwicz nawet samemu pod nosem (jak idziesz po bulki do sklepu:) pojedycze zdania lub cale rozmowy. To troche jak z SW niby wszyskto umiesz, cwiczysz pare lat, a jak przychodzi co do czego to mozna sie zablokowac i slowa nie powiesz.
Zastanow sie tez czego chcesz sie nauczyc czytania, pisania, mowienia, sluchania (umiejetnosci), gramatyki czy slowek(wiedza). Co bedzie Ci najbardziej potrzebne. Do kazdej z tych 6 kategorii sa różne strategie uczenia sie, rózne ksiazki itd.
naucza sie pare latek:)
Jesli chodzi o SITE to jak wyzej -trzeba troche zakuc. Osobiscie uwazam ze pomysl na metode jest bardzo dobry. powodzenia zycze
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Tak pomoże Ci w nauce jak pas neoprenowy w chudnięciu.
Napisano Ponad rok temu
Porownanie z pasem mi sie podoba.
Sam pas nic nie da ale jesli bedziesz sie w nim ruszal to moze...
w skrocie: link ciekawy; a jesli chodzi o dyskusje to sluchaj kazdego, sam przemysl, wyprobuj i wcielaj w zycie to co najbardziej Ci odpowiada/pomaga.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Szybka dietka [glodowka] 5-10kg straty wagi - propozycje !
- Ponad rok temu
-
Szcząka-i wszystko na jej temat
- Ponad rok temu
-
WMC a ZMA
- Ponad rok temu
-
znacie to
- Ponad rok temu
-
Coś twardego