Hej! Moje pytanie dotyczy co trenowac bo sie sam gubie :9 interesuje mnie Taekwondo albo krav mage czy muay-thai aboksem i kickiem tez bym nie pogardzij .I mam pytanie czy filipinskie sztuki walki sa skuteczne w obronie i czy ciekawe sa techniki?? Prosze o pomoc w wyborze najchetniej to bym wybrał vale tudo ale w koszalinie niema chyba ze jest a nie wiem,nastepnie muay-thai jest ciekawe ale tez chyba w koszalinie niema i na koniec krav mage co o tym sadzicie a moze w koszalinie jest vale tudo i muay-thai?? :roll:
Pomoc
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Re: Pomoc
tematów takich było w chu i ciut ciut, przejdź się manos po sekcjach, zobacz co Cię bardziej interesuje, co Ci odpowiada, pogadaj z ludźmi którzy ćwiczą w poszczególnych grupach, zapytaj jak oceniają treninngi, na co jest kładziony nacisk, sprawdź ceny i wsio ...
nikt Ci nie odpowie co dla Ciebie będzie najlepsze, z pomocą czego się obronisz, wszystko jest zależne od Twoich predyspozycji fizycznych ...
nikt Ci nie odpowie co dla Ciebie będzie najlepsze, z pomocą czego się obronisz, wszystko jest zależne od Twoich predyspozycji fizycznych ...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kurs instruktorski
- Ponad rok temu
-
muzyka
- Ponad rok temu
-
Walczyc czy stac ??
- Ponad rok temu
-
Studia???
- Ponad rok temu
-
Testery do mierzenia siły ciosu (te z salonów gier :) )
- Ponad rok temu
-
MANA - czy istnieje taki styl WALKI ???
- Ponad rok temu
-
Wrocław - salki do akrobatyki
- Ponad rok temu
-
Trening mistrzów!!;)
- Ponad rok temu
-
Jak rozpoznac naciagacza?