Kurs instruktorski
Napisano Ponad rok temu
Szukam kursu na intstruktora samoobrony. Najlepiej cos porzadnego i konkretnego, a nie popierduche z karate tsunami. Możliwie najbliżej z Gdyni (Trójmiasto i okolice) - daty, ceny, kontakty. Z góry dzięki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No chyba ze juz posiadasz jakiegos instruktora rekreacji wtedy z czesci ogolnej jestes zwolniony.
Napisano Ponad rok temu
pzdr
PS. Martius ten podpis w Twoim sigu to z obrazka z pewnej gazety, czy zasłyszany? W każdym razie dobry.
Napisano Ponad rok temu
PS. Martius ten podpis w Twoim sigu to z obrazka z pewnej gazety, czy zasłyszany? W każdym razie dobry.
Zaslyszany ale byc moze od kogos kto widzial to pod obrazkiem.
Napisano Ponad rok temu
Abys mogl posiadac instruktora sportu o specjalnosci x, to ta dyscyplina x musi byc zrzeszona w jakims Polskim Zwiazku x.
Co do instruktora rekreacji - to tutaj nie ma specjalizacji - chociaz pewny nie jestem i moge sie mylic...
Oczywiscie takie rzeczy na AWF i legitymacje wydaja AWF - jesli gdzies ktos Ci zaproponuje instruktora sportu o specjalizacji (i nie bedzie to organizowane przez AWF) to bedzie to oszustwo.
Powyzsze odnosi sie do kursow instruktorski sportowych, w rekreacji nie wiem jak jest.
Napisano Ponad rok temu
w sprawie kwalifikacji, stopni i tytułów zawodowych w dziedzinie kultury fizycznej oraz szczegółowych zasad i trybu ich uzyskiwania (Dz. U. Nr 71 poz. 738)
Napisano Ponad rok temu
Oczywiscie takie rzeczy na AWF i legitymacje wydaja AWF - jesli gdzies ktos Ci zaproponuje instruktora sportu o specjalizacji (i nie bedzie to organizowane przez AWF) to bedzie to oszustwo.
Powyzsze odnosi sie do kursow instruktorski sportowych, w rekreacji nie wiem jak jest.
No niestety mylisz sie co do instruktora rekreacji.
Jest specjalizacja i teraz jest tez specjalizacja samoobrona i robia ja te osoby ktore nie maja zwiazku sportowego np aikido itp
Co do legitymacji i robienia kursow.
Nie sa robione tylko przez AWF ale prze stowarzyszenia i kluby ktore uzyskaja zezwolenie wydawane przez Centralny Osrodek Szkolenia ktory jest przy AWF Warszawa. Legitymacji tez nie wydaje AWF ani instruktora rekreacji ani sportu tylko wszystko idzie przez ministerstwo.
Oczywiscie same AWF tez robia kursy i to bez opiniowania w centralnym ossrodku co jest niezbyt zgodne z prawem ale jako ze uczelnie ze soba sie gryza jest to nagminne.
Podsumowujac kazde uprawnienia idace przez ministerswo sa papierami zawodowymi z pelna moca prawna.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanie do Martiusa – Jak można dostać się na taki kurs trenera ogólnego, jak często jest organizowany np. przez AWF, ile trwa no i ile kosztuje. Jeśli znasz odpowiedź to z góry dzięki.
Kurs instruktorski czesc ogolna w zaleznosci czy w sporcie czy rekreacji.
Na czesc ogolna nie trzeba zadnych skierowan itp dowiadujesz sie gdzie sa robione w danej chwili takie kursy i robisz np z narciarzami siatkarzami itp im wiecej osob tym lepiej czesto od tego zalezy cena kursu.
Ceny sa rozne od 500 zl do 1200 zl za czesc ogolna i takie same za czesc specjalistyczna ale przy czesci specjalistycznej najczesciej jesli organizatoe robi to nie tylko dla szmalu ale i dba o poziom potrzebne jest skierowanie z klubu w ktorym sie cwiczy.
Kursy ogolne sa organizowane bardzo czesto bo jest mase dyscyplin w sporcie czy tez rekreacji kwestia wywiedzenia sie na AWF
Napisano Ponad rok temu
Jeśli chodzi o rekreację ruchową, to polecałbym sprawdzić w TKKF, ja załapałem się na fajny dwutygodniowy obóz dwa lata temu organizowany w Sierakowie za 600zł!
Pozdrawiam,
Napisano Ponad rok temu
Wrekreacji bylo mozliwe zrobic papiery od 3kyu w sporcie od 1 kyu.
W Sierakowie od lat sa obozy specjalistyczne instruktorskie - brat tam chyba w 86 byl na takim obozie. Ja wszystkie robilem tzw dochodzone trwaja zazwyczaj od miesiaca do trzech.
Napisano Ponad rok temu
btw: niby takie wielkie uczelnie, a mają tak syfiaste strony...
Napisano Ponad rok temu
Niepubliczna Placówka Oświatowa P.U.R.Sz. "ProActiv" uprzejmie informuje, iż przy współpracy z Polską Federacją Dalekowschodnich Sztuk i Sportów Walki organizuje kurs na państwowy stopień zawodowy instruktora rekreacji ruchowej ze specjalnością samoobrona, które ukończenie uprawnie do samodzielnego prowadzenia zajęć z grupą. Absolwenci otrzymują legitymacją instruktorską wydaną przez Ministerstwo Edukacji Narodowej i Sportu.
Więcej szczegółów w załączniku oraz na naszej stronie xxx
Jeśli bylibyście Państwo zainteresowani udziałem w szkoleniu lub nawiązaniem współpracy, prosimy o kontakt mailowy lub telefoniczny
Jak ktoś będzie bliżej zainteresowany i da znać, zanim mi z kosza wyekspiruje, to moge przeforwardować kompletną wiadomość.
Napisano Ponad rok temu
Jesli tak to mozecie byc pozniej spamowani ofertami i zaproszeniami do tsunami:D
Paru forumowiczow z budo kiedys mialo takie przygody
Napisano Ponad rok temu
Czy wodzirejem tej fundacji nie jest jakis Murat?
Jesli tak to mozecie byc pozniej spamowani ofertami i zaproszeniami do tsunami:D
Paru forumowiczow z budo kiedys mialo takie przygody
Pod listem podpisała się niejaka Klaudia Ujazdowska, ale teraz z ciekawości sprawdziłem co jest w załączniku a tam ...:
"Miejsc zajęć: Centralna Szkoła Karate Tsunami"
No to falstart. Przepraszam za spam
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
muzyka
- Ponad rok temu
-
Walczyc czy stac ??
- Ponad rok temu
-
Studia???
- Ponad rok temu
-
Testery do mierzenia siły ciosu (te z salonów gier :) )
- Ponad rok temu
-
MANA - czy istnieje taki styl WALKI ???
- Ponad rok temu
-
Wrocław - salki do akrobatyki
- Ponad rok temu
-
Trening mistrzów!!;)
- Ponad rok temu
-
Jak rozpoznac naciagacza?