Aikido we wro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Stronka jakby w budowie jeszcze, wakacje są
Treningi jak dobrze kojarzę jakoś 19:30
Własna sala, sprzęt, worki, hantelki duperelki wszystko na miejscu.
Konkretni trenerzy.
Położenie dobre, centrum miasta, zaraz przy ASP i Hali Targowej.
Ul. Purkyniego "ileśtam"
Jak zainteresowany to wal na moje GG a ja postaram się dowiedzieć czy się co się zmieniło z czasem.
Napisano Ponad rok temu
Gwyn
Napisano Ponad rok temu
(będe miał zniżki? )
Kubutek:
nie zapędziłęś się? hantelki, worki...? czyżby jakieś bardziej krawędziowe aiki? :wink: 8)
Napisano Ponad rok temu
Na sali treningi ma również jeden z wrocławskich klubów MuaiThai,
więc wzrosła ilość potrzeb to i mini siłowienka powstała, zaplecze wciąż się rozbudowuje.
Chyba jednak nie sądzisz że używanie jakichkolwiek obciążeń w treningu jest nieczyste? :wink:
Co do tego, no, krawędzi to powiem tak... medytacja została usunięta z cyklu treningowego.
Posłużę się cytatem o metodyce treningowej naszego mistrza:
(...) trenując dodatkowo boks, dzieki któremu wprowadza nowe metody, formy i środki treningu, co znacznie uefektywnia skuteczność procesu nauczania.
Pai Mei:
Pochodź sobie po różnych sekcjach, to najlepsze wyjście.
Napisano Ponad rok temu
Kurm28:
Na sali treningi ma również jeden z wrocławskich klubów MuaiThai,
więc wzrosła ilość potrzeb to i mini siłowienka powstała, zaplecze wciąż się rozbudowuje.
Chyba jednak nie sądzisz że używanie jakichkolwiek obciążeń w treningu jest nieczyste? :wink:
Co do tego, no, krawędzi to powiem tak... medytacja została usunięta z cyklu treningowego.
Posłużę się cytatem o metodyce treningowej naszego mistrza:(...) trenując dodatkowo boks, dzieki któremu wprowadza nowe metody, formy i środki treningu, co znacznie uefektywnia skuteczność procesu nauczania.
aha - nie no spoko, tak tylko pytam.
co do ćwiczeń z obciążeniem... wiesz - sam mam jakieś 6 kilo nadwagi, więc z założenia nie mogę mieć nic przeciwko :wink:
Napisano Ponad rok temu
jestem zmeczony i nie mam sily szukac wiec po prostu pytam- czy we wroclawiu jest dobra (cokolwiek to oznacza w praktyce) sekcja aikido która prowadzi treningi po 19.10? pracuje do 19 niestety codziennie mieszkam na kozanowie, nie powiem ze dystans krótszy jest lepszy, choc go lubie jak macie jakies konkretne informacje to podajcie mi prosze, wiem ze wszystko mozna znalezc samemu w sieci ale dzsiaj nie mam sily. dzieki za iformacje, aha, od kiedy jeszcze zaczynaja, czy ju z od wrzesnie moze? i mam 28 lat wiec moze nie sekscje jakies dla dzieci ani mlodszej mlodzierzy, heheh
jest tez klub prowadzony przez Mr Smaila na Zielinskiego, dokladniejsze szczegoly znajdziesz , namiary znajdziesz w profilu, cwiczy tam duzo fajnych osob
ale pmasz to tez super sensei ,
zreszta na Zielinskiego jest tez inna sekcja, czyli do wyboru do koloru
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no fakt, w tym wrocku to bolesny wybor....jest tez klub prowadzony przez Mr Smaila na Zielinskiego, dokladniejsze szczegoly znajdziesz , namiary znajdziesz w profilu, cwiczy tam duzo fajnych osob
super mi sie cwiczylo z Mr Smailem oraz z tajemnicza Paskuda, wiec wahalem sie dlugo.....hmhm..........ale Chiba sensei jako Nauczyciel Pmasza niestety przewazyl, sorki Paskudo!! :wink:
Napisano Ponad rok temu
no fakt, w tym wrocku to bolesny wybor....jest tez klub prowadzony przez Mr Smaila na Zielinskiego, dokladniejsze szczegoly znajdziesz , namiary znajdziesz w profilu, cwiczy tam duzo fajnych osob
super mi sie cwiczylo z Mr Smailem oraz z tajemnicza Paskuda, wiec wahalem sie dlugo.....hmhm..........ale Chiba sensei jako Nauczyciel Pmasza niestety przewazyl, sorki Paskudo!! :wink:
hehe, kazdy ma swoje wybory i preferencje
a cwiczyles u Wysockiego sensei, czy Savegnago sensei ?
Napisano Ponad rok temu
Droga Paskudo,hehe, kazdy ma swoje wybory i preferencje
Raz w zyciu zobaczylabys Chibe sensei na zywo, rzucilabys Ojczyzne, Rodzine, Narzeczonego i pognalabys za Ocean, zeby tylko z Nim cwiczyc.
Taki juz On jest. Mistrz.
Napisano Ponad rok temu
Jakby uczyl w Polsce to nikt by u niego nie cwiczyl, a nuz sie w NFZ skoncza limity na zlamane konczynyDroga Paskudo,
Raz w zyciu zobaczylabys Chibe sensei na zywo, rzucilabys Ojczyzne, Rodzine, Narzeczonego i pognalabys za Ocean, zeby tylko z Nim cwiczyc.
Napisano Ponad rok temu
Droga Paskudo,hehe, kazdy ma swoje wybory i preferencje
Jak pare lat temu zobaczylam Savegnago sensei na zywo, pomyslalam, ze rzuce Ojczyzne, Rodzine, Narzeczonego... i pognalabym za nim do Wloch, zeby tylko z Nim cwiczyc....
i moze jeszcze to zrobie.... ale na razie to On tu przyjezdza .
Jestem poczatkujaca, wiec moge uczyc sie u nizszych stopni Mistrzow, ktorzy dla mnie i tak sa wielcy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wrociłem i sie wzruszyłem.... hehehehehehehehee smailu i co? jezdem fajniejszy!!!!
no no - nie rozpędzaj się. nikt nie napisał, że jesteś fajniejszy, tylko, że masz fajniejszą sekcję :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
(a jak - niech się chłopu nie wydaje )
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Niech zyje Smailu - moj najulubieńszy odszczepieniec.
pmasz
ps. o aikido sie nie wypowiadam bo chlop w dobrej weirze jeno blądzi, ale czas co i ciężka praca jeszcze spowrotem do nas przyprowadzi
Napisano Ponad rok temu
Piotrusiu ulubiony moj trolu jaskiniowy
oby nasza wspolpraca nadal sie rozwijala tak cudnie jak by mogla i niet to sie przykladem dla wszystki stanie
co do aikido
"bladzacy wiedziec nie moga ze bladza wiec drogi Ci wskazywac nie bede sam po latach ja odnajdziesz..."
w kazdym razie u mnie zajecia ruszaja od 6 wrzesnia i sa o 20 15
czyli z kozanowa dojedziesz:)
buziaki:*
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
poradniki Tomiki Aikido w necie
- Ponad rok temu
-
Dlaczego ten temat wciąż wraca?
- Ponad rok temu