Boks we Wrocławiu?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
treningi zaczna sie od wrzesnia, niedlugo jedziemy na oboz
5 razy w tygodniu, spoko atmosfera itd jakbys chcial wiecej konkretow pisz na gg lub pw
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Za wszelkie konkrety z gory dzieki
Napisano Ponad rok temu
Jest gwardia i chyba puncher, klub K.Kucharzewskiego (polecam tego trenera) i cos tam pewnie sie znajdzie w feniksie na gorze masz duzo plakatow roznych klubow wiec pare boksu na pewno tam sie znajdzie pozdro
Witam jest fajna sekcja boksu na kozanowie w hali sportwerk.Treningi prowadzi Z.Gosiewski..Klub Macka Zegana.Naprawde polecam
Jesli miałbys wybierać to zdecydowanie polecam trenera Gosiewskiego to zupełnie "inna liga" niz instruktor Kucharzewski. Gosiewski to fachowiec od boksu amatorskiego a Kucharzewski narazie ma tylko serce do tego sportu wszedzie go pełno bardzo się stara ale wiedza bardzo skromna.
Napisano Ponad rok temu
Jesli miałbys wybierać to zdecydowanie polecam trenera Gosiewskiego to zupełnie "inna liga" niz instruktor Kucharzewski. Gosiewski to fachowiec od boksu amatorskiego a Kucharzewski narazie ma tylko serce do tego sportu wszedzie go pełno bardzo się stara ale wiedza bardzo skromna.
Ja raz w tygodniu mam treningi z trenerem Kucharzewskim i jak dla mnie sa jak najbardziej OK. I sadze ze gdyby sie nie znal, to by nie byl tym 2gim trenerem reprezentacji kobiet:) no ale ok powiedz czemu myslisz ze ma skromna wiedze?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dokldanie zgadzam sie z tym.Mam porownanie Kucharzewski vs Gosiewski. Wiem jak wyglada trening u Kucharzewskiego.Natomiast pierwszy trening u Gosiewskiego "zwalil mnie z nog'' 4xtygodniowo z Gosiewskim Naprawde polecam niezapomniane wrazenia A co do doswiadczenia to...wielokrotny reprezentant Polski 300 walk na amatorskim ringu.Trener kadry olimpijskiej(Buda medalista,Zegan wiadomo,Bartnik itd) troszke by sie nazbieralo.Kazdy ma swoje plusy i minusy:)Kucharzewski ma jedną dobrą ceche naprawde chce pracować z ludzmi, chce czegos nauczyc tylko narazie brak mu narzedzi /wiedzy/żeby to dobrze zrobić i porównujac go do innych trenerów /zreszta Kucharzewski chyba tylko instruktorem/ z Wrocławia takich jak Denderys czy Gosiewski to jest to zupełnie inny poziom szkolenia technicznego, prowadzenia zajęć i wiedzy ogolniej na temat trenerki. Nie chodzi mi o krytyke Kucharzewskego bo na nia nie zasłuzył patrzac jak jest zaangazowany w zajęcia tylko stwierdzam na zimno fakty, po prostu we Wrocławiu są znacznie lepsi trenerzy od niego.
Napisano Ponad rok temu
Jestem z Trzebnicy...Boks na kozanowie u Gosiewskiego.W jakie dni masz treningi we Wroclawiu? Autobusem jezdzisz?kamil jestes z tca?
gdzie trenujesz i co:)?
Napisano Ponad rok temu
napisz na gg do mnie nie bedziemy tu smiecic
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
S1 World Championship - 12 Sierpnia - Bankok
- Ponad rok temu
-
All Japan Kickboxing - Superfight
- Ponad rok temu
-
Tajski w Szczecinie, gdzie?
- Ponad rok temu
-
Trening MT ?
- Ponad rok temu
-
Saleta dostał ''byka'' za przeciwnika
- Ponad rok temu
-
Titans 2 - 22.08.2005
- Ponad rok temu
-
Rafał Szlachta
- Ponad rok temu
-
Klub Mightybulls Gdynia , Prosze o pomoc !.
- Ponad rok temu
-
abidi - lebanner
- Ponad rok temu
-
Walki gołta saleta nie bedzie...
- Ponad rok temu