dieta oczyszczająca
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
próbował ktoś kiedyś?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kup se ksiazke Malachowa "Oczyszczanie organizmu". Tylko nie pij moczu, to kompletnie pojebany mit!
Lewatywa, glodowka, czysta woda. Po paru dniach czujesz sie jak niemowle
Napisano Ponad rok temu
ja sie chce oczyscic nie wykonczycznalm lepsza... nie jedz nic i pij wpytens wody... 3 dni...
Napisano Ponad rok temu
Nie pić wody na głodówce Tets ?! Ale żeś jebnął :roll:
Napisano Ponad rok temu
Potem - glodowka, woda, trzeba przeczytac ksiazke. Lekarze nic o tym nie wiedza, ale dla przyzwoitosci radze sie skonsultowac.
Ja najdluzej glodowalem 10 dni, podobno najlepiej jest powyzej 21 ale to dla starych joginow praktyka. Warto zaczac od 1 - 3 dni. Ale najpierw ksiazka.
Napisano Ponad rok temu
2. Czytalem tez fachowe opracowania ze glodowki wcale nie sa takie zdrowe, podobno w wyniku przeglodzenia wydzielaja sie toksyny ktore zatrowaja organizm. Ja w kazdym razie w tym wzgledzie zaufalem medycynie zachodniej bo cos do metod hinduskich nie mam zaufania, szczegolnie jak zobaczylem jak oni sie w tym Gangesie oczyszczaja
Napisano Ponad rok temu
Za to moi rodzice robią od czasu do czasu 3-4 dniowe głodówki i raczej na dobre im to wychodzi
Napisano Ponad rok temu
chcesz schudnac ?
cwicz, rano przed sniadaniem lub wieczorem ale po treningu nic nie jedz,
nie jedz po 19, nie jedz tlusto, nie jedz slodko,
jedz duzo na sniadanie, srednia ilosc w czasie dnia i nic wieczorem
z mojej praktyki poszlo 8 kg (z czego na oko nie stracilem za duzo miesni o jakos nie widze zebym stracil sile) i dobre kilka cm w pasie w 4 tygodnie.
1.5h treningow 5x w tygodniu, brak kolacji
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
2. Czytalem tez fachowe opracowania ze glodowki wcale nie sa takie zdrowe, podobno w wyniku przeglodzenia wydzielaja sie toksyny ktore zatrowaja organizm.
Te toksyny tak czy owak sa w organizmie, glodowka pozwala sie ich pozbyc.
a dopiero po kilku(nastu)dniach tluszcze a co do toksyn to nie mam pojecia, ale imho glodowka to totalny skrajny debilizm
Tylko dla debili ktorzy chca w ten sposob schudnac. W glodowce chodzi o cos innego, o pozbycie sie toksyn wlasnie i odpoczynek organow wewnetrznych.
Napisano Ponad rok temu
No wlasnie dopiero sie wydzielaja podobno w wyniku trawienia przez organizm swoich wlasnych zasobow - nie chce tu tworzyc jak znajde arytkul to dopiszeTe toksyny tak czy owak sa w organizmie, glodowka pozwala sie ich pozbyc.
Napisano Ponad rok temu
a ja czekam na Słoniaka :-)
Na mnie nie licz, ja się na to nie piszę
A poważnie to ja bym raczej postawił na głodówkę (choć trzeba rozważyć możliwe zyski i straty), niż na to płukanie wywarami. Ale róbta co chceta.
Napisano Ponad rok temu
mogę teraz powiedzieć tak: minusów chyba wymieniać nie muszę(osłabienie, ślinka cieknie jak w domu pizze wcinają)
plusy: w trakcie diety zasypiam jak niemowle i wysypiam się jak nigdy
najgorszy 1. dzien jeśli chodzi o głód, dnia 2 człowiek czuje wyraźnie osłabienie, a te 10 śliwek i surówka 3. dnia to już taka rozpusta że chodziłem przejedzony
zobaczymy czy z tym spaniem to krótkotrwałe czy mi tak zostanie, bo to się mnie akurat podoba
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak btw... nie jeść nic i biegać po lesie ?? To interesujące... teraz wiem czemu dziewczyny duzo cześciej mdleją niż faceci. My nie mamy takich pomysłów
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jaki rower crossowy polecacie?
- Ponad rok temu
-
Parkour
- Ponad rok temu
-
Operować czy nie ?