złoto dla polskiego pływaka
Napisano Ponad rok temu
Paweł Korzeniowski został mistrzem świata w wyścigu na 200 metrów stylem motylkowym podczas MŚ w pływaniu, które odbywają się w Montrealu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gratulacje!
Napisano Ponad rok temu
Wielkie Gratulacje dla Pana Pawła i słowa uznania. Jest Pan wielki!!!!!
Napisano Ponad rok temu
jak ja nie lubie tekiego gadania , nie było scisłej elity, pływacy z czołówki światowej nie traktuja tych mistrzostw powaznie....kurde chłopak jest mistrzem świata i nic innego sie nie liczy, ludzie nie beda pamietac kto wtedy startował, tylko to ze Korzeniowski wygrał.
dokładnie jest mistrzem i tylko to jest ważne, teraz będzie jeszcze bardziej walczyć o to by udowodnić że to nie był przypadek i miejmy nadzieje że będzie w "scisłej elicie" na olimpiadzie w Pekinie.
pzdr
Napisano Ponad rok temu
jak ja nie lubie tekiego gadania , nie było scisłej elity, pływacy z czołówki światowej nie traktuja tych mistrzostw powaznie
przeciez ja nie umniejszam jego sukcesu! ciesze sie tak jak i Ty! Chodzi mi o to, ze zrobil to, co mial zrobic, czyli wygral - czyli wykorzystal szanse jaka byla mu dana! Nie mam zamiaru rozwazac, co by bylo, gdyby. Jest mistrzem i to sie liczy.
Napisano Ponad rok temu
Chlopak wykorzystal swoja szanse. Nie bylo scislej elity, wiec zrobil, co mial zrobic.
Gratulacje!
Tak. Jeszcze nie było chyba takich zawodów na których startowali by wszyscy faworyci. Zawsze ktoś ma jakieś "ale". Trzeba jeździć na zawody i tyle. Gratulacje
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak wćwiczyć szyje?
- Ponad rok temu
-
Żonglerka
- Ponad rok temu
-
sauna
- Ponad rok temu