Pazdziernik sie zbliza...
Napisano Ponad rok temu
... a z pazdziernikiem - staz w Warszawie. Shihan Seizo Takimoto, 7dan. Tylko mam problemy ze znalezieniem jakichkolwiek informacji na jego temat. Czy ktos moglby pomoc?
Napisano Ponad rok temu
P.S
Chętnie pojade
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
napisz do sekretariatu PFA , albo do Pana Prezydenta. powinno zadziałać
Takimoto sensei, to działalność sensei R.H. - tak wynika z zapisu na stronie PFA oraz z orange ulotek rozdawanych podczas stażu z Isoyama sensei. Sądzę, że to raczej Yoshi jako wydłużopne ramię senseja Romana, powinna się wypowiedzieć.
Napisano Ponad rok temu
ALe czy zbrojne ramię....Sądzę, że to raczej Yoshi jako wydłużopne ramię senseja Romana, powinna się wypowiedzieć.
I tak dobrze, że nie napisałeś "członek z ramienia"
A swoją droga jak mozna tak pisać, że sensei ma wydłuzone ramie - jak jedno, to będzie wyglądał jak Quasimodo, a jak dwa, to jzacznie przypominać naszego protoplastę w procesie ewolucji, a to zaiste nieprawda :wink: Jusi świadkiem :peace: :peace: :peace:
Ł (wakacyjnie przekomarzający się) 8) :peace:
Napisano Ponad rok temu
Mam nieodparte wrażenie, że Yoshi można śmiało nazwać pełnomocnikiem prasowym Centrum Aikido Aikikai więc na pewno dużo wie o tym co się tam dzieje. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Mam nieodparte wrażenie, że Yoshi można śmiało nazwać pełnomocnikiem prasowym Centrum Aikido Aikikai więc na pewno dużo wie o tym co się tam dzieje. :wink:
Mam tylko nadzieje, ze rola ta nie ma nic wspolnego z prasowaniem ... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Mam nieodparte wrażenie, że Yoshi można śmiało nazwać{b]pełnomocnikiem [/b]prasowym Centrum Aikido Aikikai więc na pewno dużo wie o tym co się tam dzieje. :wink:
Mam tylko nadzieje, ze rola ta nie ma nic wspolnego z prasowaniem ... :twisted:
Kompletny OT (moge hulac bo Szczepan w Polsce i chyba z dala od kompa)
Lepszy pełnomocnik niż pełno nocnik :wink: Sorry Yoshi, nothing personal, ale nie mogłem sie powstrzymać
I tak przy okazji - rany skąd te asocjacje myślowe zupełnie nie wiem - używania trudnych wyrazów :
Rozmawiają dwie kumy:
- Czy twój mąz używa prerogatyw?
- Nie mój jest plenipotentem
Ł. (wakacyjnie roztopiony) 8)
Napisano Ponad rok temu
Kompletny OT (moge hulac bo Szczepan w Polsce i chyba z dala od kompa)
Ł. (wakacyjnie roztopiony) 8)
No to juz hulanie sie skonczylo, :twisted: :twisted: wrocilem do cywilizacji
Napisano Ponad rok temu
No to juz hulanie sie skonczylo, :twisted: :twisted: wrocilem do cywilizacji
Oj tam, nie przesadzaj skarbeńku, nie przesadzaj.... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ja przepraszam za kolejny OT, ale czy dobrze słyszę, że Szczepan był w Polsce…?No to juz hulanie sie skonczylo, wrocilem do cywilizacjimoge hulac bo Szczepan w Polsce i chyba z dala od kompa)
Jeżeli tak, to czy odbyły się jakieś treningi, spotkania, zebrania, narady, walki w klatce, czy w jakiejkolwiek innej formie udowadnianie wyższości krawędzi nad meguri’owcami albo odwrotnie?
Jeżeli coś przeoczyłem nigdy sobie tego nie daruję... :? :wink:
Pozdrawiam :-)
Napisano Ponad rok temu
Bylem przez tydzien, ale nie moglem cwiczyc.Ja przepraszam za kolejny OT, ale czy dobrze słyszę, że Szczepan był w Polsce…?
Jeżeli tak, to czy odbyły się jakieś treningi, spotkania, zebrania, narady, walki w klatce, czy w jakiejkolwiek innej formie udowadnianie wyższości krawędzi nad meguri’owcami albo odwrotnie?
Jeżeli coś przeoczyłem nigdy sobie tego nie daruję... :? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Rozumiem, szkoda.Bylem przez tydzien, ale nie moglem cwiczyc.
Może jeszcze będzie okazja spotkać się w gronie Vortalowiczów działu Aikido
Po Waszym ostatnim spotkaniu najbardziej zadziałała na moją wyobraźnię i wzbudziła zazdrość... kielnia :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sztuki Walki, SIłownia, a dziewczyny;);)
- Ponad rok temu
-
Kobiety i Aikido :)
- Ponad rok temu
-
Staz w Lesneven (10-17.07)
- Ponad rok temu
-
Pokłońcie się Wy wszyscy, którzy straciliście wiarę!!!!!
- Ponad rok temu
-
Na czym polega aikido??
- Ponad rok temu
-
Temat wakacyjny czyli coś specjalnie dla Szczepana :)
- Ponad rok temu
-
Powrot do jedynej slusznej linii....
- Ponad rok temu
-
WORLD GAMES 2005
- Ponad rok temu
-
czwartkowe i wtorkow zajęcia WSAA na Karowej odwołane
- Ponad rok temu
-
Mieszanie aikido i innych sztuk walk