Sklepy
Napisano Ponad rok temu
Nie ma takiego tematu, a czasem ludzie pytają sie gdzie co i jak można kupić.
Niech jakiś moderator przyklei i sru.
SKlepy militarne:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] -> solidny sklep. Mają dużo kopii rothco, mudnurów tam nie polecam kupować, bo są chujowe, ale mają dobre kosy, sprzęt z bhi i dużo dobrego szpeju. Mogą sprowadzać na zamówienie z BHI. dobra firma. Mają sklepy w sopocie(al. niepodległosci 776 i Bydgoszczy). Troche airsoftu.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] -> zamówisz kose, przyślą kartofla.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] -> fajny sklep, dużo starych rzeczy.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] -> militaria, ciuchy, sprzęt wojskowy, w pizduu naszywek i odznaczeń.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ->dobre i oryginalne mundury oraz wyposażenie(USA, UK, niemcy, holandia) niezłe ceny. Lokalizacja: Bytom
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] -> kosy, latarki, sprzęt taktyczny- fobus, hatch, bhi. dobry sprzęt, ceny średnie... lokalizacja: łódź
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] -> wposażenie taktyczne, latarki, sf, hatch, bolle- dobry sklep.
lokalizacja kraków.
sklepy zagraniczne:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] -> solidny sklep. Mają dużo kopii rothco, mudnurów tam nie polecam kupować, bo są chujowe, ale mają dobre kosy, sprzęt z bhi i dużo dobrego szpeju. Mogą sprowadzać na zamówienie z BHI. dobra firma. Mają sklepy w sopocie(al. niepodległosci 776 i Bydgoszczy). Troche airsoftu.
Juz nie.
Dnia 15-07-2005 uległ likwidacji nasz oddział w Bydgoszczy.
Napisano Ponad rok temu
no, ale zapodawać sklepy, walić opinie o sklepach itp.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no, ja chciałem dobrze, ale mosz recht, nie pomyślałem o tym zupełnie.Kapral taki temat byl ale znikl bo widzisz, sa tu ludzie, ktorzy placa ciezka kase za reklame swojego sklepu a wyzej wymienieni tego nie robia totez nie ma co im robic ot tak bez powodu rekalmy. CO innego czasem zalinkowac, ze cos tam jest ew. zapytac o cos dostepnego tam ale bez przesady...
eh, ciężka moja dola
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nosicie Wiley-X :]
- Ponad rok temu
-
Aspivenin-na jad
- Ponad rok temu
-
Tansze ale czy gorsze? [Pentagonlight]