Sztuki Walki, SIłownia, a dziewczyny;);)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
JAk sądzicie, czy dziewczyną się imponuje jak się ćwiczy jakąs sztukę walki, lub chodzi na siłownie?? czy laski lecą na takich?? odpowiadajcie, z ciekawości dałem tego posta;)
Nie, nie imponuje, nie lecą na takich - jeśli po to ćwiczysz to znajdź sobie inne hobby np. modelarstwo albo lepiej zostań pilotem czy marynarzem...
I jestem poważny jak jasna cholera, choć nie było to łatwe
Napisano Ponad rok temu
Pewnie, ze TAK! Chlopie jak potem po kilku treningach sztuki walki i chodzeniu (niekoniecznie trenowaniu) na silowni wparujesz na dyske i przywalisz jednemu z drugim, tak ze mu sie kredki z tornistra wysypia, to kazda jest twoja! Sposob "na sztuke walki i silownie" jest obcykany. Oj leca laski, leca! :peace:
PS. MILIIIICJAAAAA!!!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ktoś sądzi że jest inaczej ? Chyba sam sie oszukuje.
Dzisiejsze czasy promują "zdrowie" ( cokolwiek to znaczy) a negują chorych i słabych coś jak w. Hitler.
Ludzie ida za modą.
Więc odpowiedz jest prosta, jak ktoś miałby ochote polemizować możemy przyrównac to do szans kobiet z wałkami/cellulitem i bez.
A panowie szydercy to przepraszam, nosicie spodnie z grubego materiału zeby sie nie wywracać?
Bo wydaje mi sie że nie...
Temat fakt że dziwny, do tego w jeszcze dziwniejszym miejscu ale to co napisaliscie
Napisano Ponad rok temu
Aha a jak ktoś znajdzie sobie dziewoję która leci na 65 w bicepsie albo BMW...
to widać sam sobie winien i zasłuzył
Napisano Ponad rok temu
Na Aikido nie polecą
* BMW :wink:
Napisano Ponad rok temu
znajdź sobie inne hobby np. modelarstwo
no nie wiem... :? moją żonę wkurzają moje makiety i dioramy... :wink:
to ile kasy potrafię wydać na moje hobby też ją wkurza :wink:
Napisano Ponad rok temu
A u ludzi dochodzi jeszcze "co dalej" i tu liczy się kilka dodatkowych cech, np kasa, cechy osobowości.
Teraz weźmy samca w postaci trenera/właściciela sekcji. Prowadzi dojo, często ma jakąś dodatkową pracę, wysportowany, poważany /przewodnik stada /. Potencjalnie bardzo dobry kandydat. No i sie tam coś w kobiecym mózgu przestawia, jak samicy pawia oglądajacej ten jalepszy ogon. Oczywiście jednym się przestawia mniej innym wiecej, któż potrafi rozstrzygnąć dlaczego akurat ten ogon, a nie inny :roll: . Ale lepiej go mieć i pielęgnować
:wink: :wink:
Napisano Ponad rok temu
wiec nie bicepsy, samochod itd.. wladza.. jakakolwiek.
Kacyk plaemienia ma wieksza szanse u samicy niz czlonek tego plemienia.
Kobiety tak maja, bo podswiadomie kieruja sie bezpieczenstwem potomstwa.
ku dalszej edukacji - W. Łysiak "MW" rozdzial o blondynkach
cos mi sie widzi ,ze trzeba, by jakies memorandum npisac , bo ostatnio cos za duzo jakich topicow.. rozumiem, ze wakacje ale to pierwszy raz tego lata, gdzie ludzie interesuja sie "innymi aspektami " aikido. jak nie top ten meskiej d.. to poradnik na co wyrwac laske..
Napisano Ponad rok temu
ku dalszej edukacji - W. Łysiak
Dodrze gada - nalejcie mu :-)
Napisano Ponad rok temu
napakowani faceci sa do chrzanu, na takich leca tylko "dzidzie" w rozowych bluzeczkach chyba...
to, ze ktos trenuje sztuki walki wcale jeszcze nie oznacza, ze bedzie lepiej wygladal.
u mnie w dojo sa rozni - ladni, brzydcy, chudzi, grubi, niscy, wysocy - dla kazdej sie znajdzie cos fajnego... tak samo jak wszedzie indziej dookola.
dlaczego niby laski mialyby bardziej leciec na facetow, trenujacych cos, niz na takich co nic nie trenuja?
chociaz fakt, sa laski i laski...
:twisted:
ja osobiscie lece na facetow dojrzalych emocjonalnie a jak taki bedzie tygladal to juz sprawa drugorzedna...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I to zdanie zawiera całą smutną prawdę.Samice są bardzo rzeczowe. Liczy się to co jej możesz dać.
Ale to nie ich wina, po prostu taka ich natura, a my musimy z tym żyć.
Napisano Ponad rok temu
Co do ćwiczących Aikido to nie wiem - bo osoba ćwicząca musiałaby mieć chyba wypisane na czole "ĆWICZĘ AKIKDO - WEŹ MNIE".
Rada dla pytającego: jak chcesz coś ćwiczyć to ćwicz dla siebie.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
zroba jakis top ten na co leca kobiety.. jak sie oakze, ze nei ma silownie to bedzie smiesznie i autor topica przestanie cwiczyc. ):
ja osobiscie lece na facetow dojrzalych emocjonalnie a jak taki bedzie tygladal to juz sprawa drugorzedna...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kobiety i Aikido :)
- Ponad rok temu
-
Staz w Lesneven (10-17.07)
- Ponad rok temu
-
Pokłońcie się Wy wszyscy, którzy straciliście wiarę!!!!!
- Ponad rok temu
-
Na czym polega aikido??
- Ponad rok temu
-
Temat wakacyjny czyli coś specjalnie dla Szczepana :)
- Ponad rok temu
-
Powrot do jedynej slusznej linii....
- Ponad rok temu
-
WORLD GAMES 2005
- Ponad rok temu
-
czwartkowe i wtorkow zajęcia WSAA na Karowej odwołane
- Ponad rok temu
-
Mieszanie aikido i innych sztuk walk