Sparing na peronie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ten fragment podoba mi się najbardziej :roll:Cofnalem sie do tylu
Ten zaś najbardziej mnie niepokoi. Co można zrobić w takiej sytuacji? Odtoczyć się i próbować wstać?klient laczowal mnie bluzgajac cos do swojego kumpla, lezalem i zastanawialem sie jaka technike teraz zastosowac, ale mialem pustke w glowie.Lezalem tak w embrionalenej pozycji i modlilem sie
Cóż, cieszę się, że nic Ci się nie stało. Mam nadzieję, że nigdy więcej, nie zbierzesz takich nieprzyjemnych doświadczeń.
Ja tu pierwszy post na ulicy piszę: OT maxymalny, ale rozpieprzyl mnie kawalek, że "klient laczowal mnie bluzgajac cos do swojego kumpla"
(A na takie okazje zabieram ze soba coś ostrego).
Napisano Ponad rok temu
Próbować wstać (do tyłu)
Tu jest pewien problem natury technicznej. Na ESDS'ie mieliśmy kiedyś taką symulację wstawania na bańce albo po kilku wstępnych strzałach. Jeden człowiek klęka, a drugi opiera na nim rękę i bardzo szybko dookoła niego biega przez jakiś tam czas. Potem ma za zadanie biegając po sali trafić rozproszonych na niej gości. NO FUCKIN' WAY a następnie połozyć się i wstac z gleby do tyłu - też NO WAY. Wstać można w tym stanie w drodze pełzania i to myślę narażając się na kopy w żywotne części ciała.
Napisano Ponad rok temu
Też po pijaku dostałem wjeb na SKMce, i telefona mi skroili :wink:Heh, widzę, że nie tylko ja miałem ostatnio kłopoty w naszym pięknym mieście . Nic ci nie zabrali ? nie masz żadnych poważniejszych obrażeń ?
Kurwa, dobra rada - nie kręcić się wokół SKMki po pijaku samemu. Mnie musieli wybrać już koło dworca Gł.
Napisano Ponad rok temu
Też po pijaku dostałem wjeb na SKMce, i telefona mi skroili :wink:
Kiedy ? Ostatnio jak byłeś ?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
rada
- Ponad rok temu
-
Saperka