Może od początku opowiem. Mam 18 lat. Trenuje MT od pół roku i wiem, ze to malutko no ale coś tam już powinienem niby potrafić. Z natury jestem cierpliwym, opanowanym i spokojnym człowiekiem(nigdy w życiu się nawet nie biłem na poważnie...) Moje pytanie jest takie-czy żeby być dobrym zawodnikiem i potrafic się bić to od zawsze trzeba miec taki charakter "zawadiaki"? albo inaczej; czy z moim charakterem jestem na "straconej" pozycji czy jeszcze mam jakieś szanse żeby cokolwiek ze mnie było(oczywiście ja tu niemówie o wielkich galach zawodowych- bez przesady :wink: ).
Ostatnio miałem taką sytuacje, że dresik chciał mi telefon wyrąbać(pomimo że go nie miałem-ale wiadomo że takim trzeba to długo tłumaczyć
 ) no i mimo tego że ja byłem z kumplem a on był sam(co prawda był wiekszy odemnie) zesrałem sie w gacie prawie....gościu mnie psychicznie zmiażdzył i gówno mogłem zrobić. Chodziłem na siebie zły jak niewiem co-że taki ze mnie leszcz i wogóle. Nawet pojawiały sie myśli typu " po jaki chu* trenuje jak byle jaki debil moze zrobic ze mną wszystko. No ale po jakims czasie doszedłem do siebie i wiem że bede to trenował-obojętnie co mi nie powiecie. Ciekawi mnie tylko to czy kiedyś będe miał jaja żeby w podobnych sytuacjach cokolwiek zrobić i czy sie nadaje do takich rzeczy. sory za długiego posta. mam nadzieje ze ktoś mi pomoże :-)  . pozdrawiam
  ) no i mimo tego że ja byłem z kumplem a on był sam(co prawda był wiekszy odemnie) zesrałem sie w gacie prawie....gościu mnie psychicznie zmiażdzył i gówno mogłem zrobić. Chodziłem na siebie zły jak niewiem co-że taki ze mnie leszcz i wogóle. Nawet pojawiały sie myśli typu " po jaki chu* trenuje jak byle jaki debil moze zrobic ze mną wszystko. No ale po jakims czasie doszedłem do siebie i wiem że bede to trenował-obojętnie co mi nie powiecie. Ciekawi mnie tylko to czy kiedyś będe miał jaja żeby w podobnych sytuacjach cokolwiek zrobić i czy sie nadaje do takich rzeczy. sory za długiego posta. mam nadzieje ze ktoś mi pomoże :-)  . pozdrawiam

troche dziwnie to wyglada
  troche dziwnie to wyglada  a nawet jesli uda mi sie nie uronic lzy to placze po
  a nawet jesli uda mi sie nie uronic lzy to placze po  i staram sie jak moge to opanowac.
  i staram sie jak moge to opanowac. 

![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) Mamy na treningach kolesia takiego właśnie porywczego .. i zanim sie nauczy czegoś to dostanie sporo w kość...
  Mamy na treningach kolesia takiego właśnie porywczego .. i zanim sie nauczy czegoś to dostanie sporo w kość...  

dwóm? trzem?
  dwóm? trzem?  . Sparingi zaczynaj powoli
  . Sparingi zaczynaj powoli  

. dzieki za all odp;)
 . dzieki za all odp;)

FaceBook
 FaceBook