Pomóżcie mi się zdecydować!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
widzialem wczoraj u Pitera na Chmielnej... D2... niecale 4 stowy... hm... dobrze, ze mnie nie stac...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kobra, spoko wiem, że mowa Gurkha Kukrii CS, uwaga o mini to tylko osobisty wtręt Wink rzeczywiście mini ma tylko 3,5 mm grubości - mój ideał - 5 mm i pełen, płaski szlif - byłoby cool, ale Blacha nie takie już łamał noże a były grubsze Smile Gurkha z topicu jest extra, ale wędliny już nie pokroisz... Rolling Eyes w plasterki, no i masełka nie rozsmarujesz.
Tak się akurat składa, że kukri da się pokroić wędlinkę i posmarować masełkiem chociaż wymaga to odrobiny wprawy. Kiedyś na wynajmowanym mieszkaniu kukri był moim jedynym nożem i przez kilka dni służył do wszystkiego. Od wbijania gwoździ do przyrządzania obiadu w stylu filety drobiowie. 8)
Ale pradwa jest taka że kukri trzeba lubić i nabrać odrbiny wprawy w posłygiwaniu się nim.
Jakkolwiek w teren zawsze zabieram jeszcze jakis mniejszy nozyk dodatkowo. A jeśli chodzi o osrtrzenie bydlaka w terenie to mnie wystarcza stalka diamentowa gerbera (taki długopisik). Podostrzyć się na tym da spokojnie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
widzialem wczoraj u Pitera na Chmielnej...
Piter się przeniósł do Warszawy? :wink:
Napisano Ponad rok temu
widzialem wczoraj u Pitera na Chmielnej...
Piter się przeniósł do Warszawy? :wink:
eeee?
w "Swiecie nozy" widzialem...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w "Swiecie nozy" widzialem...
Pomerdało ci się "Piter's Sharp Toys" ze "Steel - Świat Noży". Jarek i Piter współpracują ze sobą ale to dwie różne firmy.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
AUTOSTOP,NAMIOT,PODRÓŻE-POTRZEBUJE NOŻĄ!
- Ponad rok temu
-
podkladki z brazu fosforowego czy z teflonu?
- Ponad rok temu
-
sebenza
- Ponad rok temu
-
Gdzie to kupić ?...
- Ponad rok temu
-
Luzy w Gamer'ku
- Ponad rok temu
-
Sklepy w Wa-wie?