Zdjecia z treningu Salety
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może i nie był, nie jest i nie będzie wielkim fihterem, ale coś tam w życiu osiągnał, zarówno w sporcie jak i biznesie. Ma swój sposób na sukces. Dojdz do tego co on, albo powiedz mu że ject cieciem prostu w oczy, a nie na forum pajacujesz i wyzywasz... aby tylko nabić sobie pare postów.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na jakiejs walce strasznie pozdrawial panienki z ringu a jak zaczela sie walka, ani sie nie ogladna i juz lezal na deskach i jak to okreslil jeden z komentatorow " tam gdzie jego miejsce"
Gołota osiagna duzo wiecej, to co z tego ze uciekl z ringu, ja go lubie a Salety nienawidze 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ps.Jakie dresy nosisz ??
Napisano Ponad rok temu
ty pierwszy zaczoles bo powiedziales ze jestem nikim
ja moge mowic o Salecie co mi sie podoba, wszysty nawalali na Andrew jak przegral to ja tez moge sie smiac i nabijac sie z Salety
jak nie walczysz ostro to jaki z ciebie zawodnik?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Don King pewnie tak sam sie o nim wyraza i albo trafia go szlag albo ogarnia go śmiech pusty jak mysli komu musi teraz organizowac walki. Tak na dobra sprawe to wiekszy szacunek nalezy sie Golocie - obaj sprawiali zawód ale ten przynajmniej jest bardziej wstrsemięźliwy w swoich wypowiedziach Tak w ogóle to pieprzyć ich obu i kibicować Nastuli bo to jest wojownik z krwi i kości :twisted:saleta to ciec o dostanie lomot i po co mu to?
Napisano Ponad rok temu
Dresiarz: Walke mialem na mysli miedzy znajomymi,bo mozna wygrac tez technicznie :wink: .Co innego jesli z kolesiami ustawiamy sie,ze walczymy na maxa :wink: . Fajnie,ze wolisz ring,ale ujales to tak,jak chcialbys mi dac nauczke,czyli chciales walczyc.Jesli jestes taki straszny i mam sie Ciebie bac,to pokaz jaki jestes twardziel.To tak jak by judoka mi powiedzial,ze mam z nim wyskoczyc i on mi pokaze,ale na zasadach judo .MMA pozwala sprawdzic wszystko :wink: .Nie zamierzam juz brac udzialu w tej jalowej dyskusji(?) z Toba mosci Dresiarzu :wink: .Powiedzialem,ze jestes nikim w odniesieniu do Salety :wink: .Trzeba czytac ze zrozumieniem .Milego wieczoru zycze Panowie,pzdr :wink:
Napisano Ponad rok temu
Tak w ogóle to pieprzyć ich obu i kibicować Nastuli bo to jest wojownik z krwi i kości :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kick-Boxing W Lublinie , gdzie?
- Ponad rok temu
-
Trening w Tajlandi