droższy czy tańszy a częściej wumieniany?
Napisano Ponad rok temu
tyle ze ja z checia zobaczyłbym te wszystkie opinie ale zeby stwożyc taki ranking nalezy niem Wiedze ja jej nie mam i tutaj pytanko dla najlepszych i zapewne duze wyzwanie aby to prowadzic czy ktoś sie PRZYMIEZA DO STWORZENIA RANKINNGU NOŻY???
Napisano Ponad rok temu
i niestety sami nie zrobią sobie noża:-)
Napisano Ponad rok temu
Nikt sie nie przymierza... powtorze za przedmowcami - ranking... bylby to kawal porzadnej, nikomu niepotrzebnej robotyczy ktoś sie PRZYMIEZA DO STWORZENIA RANKINNGU NOŻY???
Przejrzyj TEN watek i zobacz jak roznorodne sa preferencje forumowiczow...
Napisano Ponad rok temu
kupuj gripa i sie nie przejmuj jak ci ktos powie ze to nie sebenza i ze jest miekka jak kupa i ze inne chujumuju...
szajba niektorym odbila do reszty...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
piszesz ze zostana 3-4 noze pozwole sie niezgodzic poniewaz sam piszesz ze kazdy ma inne zastosowanie przedziały cenowe mysle ze jest to kwestia bardzo szerokiego opisu kazdego noża a to moze uczynic nie kto inny tylko taka osoba jak Ty i setki Twych ziomali
Napisano Ponad rok temu
bzdura
i tak gowno wyjdzie
nóz ma leżeć w łapie a nei wygrywać castingi i rankingi
moim zdaniem do 400 pln to już masz niezły wybór
niemniej ja tradycyjnie polece swojego faworyta
CRKT M21
używam od półtora roku codziennie i dla mnie rewelacja
spory, wytrzymały wół roboczy
jak trzeba to i porąbiesz coś i podważysz.
jak tylko do Cięcia to kup Pike - rewelka jest
Napisano Ponad rok temu
wyglada mi na to, ze chcesz isc po najmniejszej linii oporu.
proponuje :
- zdefiniowac swoje wlasne potrzeby (do czego, jaka wielkosc itp)
- pogrzebac po forum, na pewno(!) takie zapotrzebowania byly juz tu wyrazane, rozne porownania, rady itp. to wszystko tu jest !
- zdecydowac sie i kupic
proste, nie ? no, moze nie tak proste, jak bys chcial, ale im wiecej wlozysz wlasnej energii, tym wiecej wlasnej satysfakcji
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a CRKT z nozem pakuje taka fajna ulotke, w ktorej pisze, ze "Noz to najmniej wydajny i najdrozszy lom do podwazania, jaki kiedykolwiek trzymales w rece"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kmicic zaprawde zaprawde masz racje w tym co napisałeś -tyle ze w takim sposobie co dwa dni nowa osoba bedzie zadawac te same pytanie a Ty bedziesz zmeczony pisząc setna podobną odpowiedz a jak widze na innych tematach sa poruszane sprawy ze po przeczytaniu dopiero włancza sie dumająca
Napisano Ponad rok temu
to otwarte forum czy prywatne
jak nie masz ochoty napisac cos madrego to prosze nie przeszkadzaj
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a apropo jestem nowy i może niezbyt znam zasady
jak komus sie nie podoba co ja pisze to co wywala mój temat z forum?
Napisano Ponad rok temu
kmicic zaprawde zaprawde masz racje w tym co napisałeś -tyle ze w takim sposobie co dwa dni nowa osoba bedzie zadawac te same pytanie a Ty bedziesz zmeczony
i tak zadaje - Ty jestes najlepszym przykładem. Co parę dni jest takie pytanie, ale chyba nie przejrzałeś archiwum.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jesteś zarejestrowany na tym forum od dwóch dni. Proponuję najpierw poczytać wątki o różnych nożach, sokojnie sobie przemyśleć sprawę, wybrać kilka faworytów, poszukac ich porównań, a potem popytać najlepiej o te właśnie wybrane modele. Póki co dostałeś w odpowiedzi: BM Pika, BM Monochrome, CRKT M21, BM Griptilian. DO tej pory napisano na tym forum setki postó o tych nożach, na galerii jest masa zdjęć. Ale trzeba poklikać.
A co do samego forum, to proponuję przemyśleć zachowanie i personalne docinki wobec osób, z których część jest tutaj OD LAT, a nie od dwóch dni. To miejsce jest dla większości z nas dość szczególne i stanowi nieodłączny punkt codziennych rozmów o nożach. Proszę więc o wczucie się w jego atmosferę, a nie takie wejście smoka jakie póki co zostało tu zaprezentowane. jego efekt może być bowiem odwrotny, niż to czego się podziewasz...
Napisano Ponad rok temu
wez wybiez jak 30% jest odjechanych
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nowe, małe, całkiem fajne "zabawki" z Kopromedu.
- Ponad rok temu
-
Prosba o porownanko
- Ponad rok temu
-
Tom Krein TG1
- Ponad rok temu
-
fenomen INFI
- Ponad rok temu
-
Jak dbac o Micarte ?