Kompaktowy gaz obronny
Napisano Ponad rok temu
wiem ze duzo juz bylo zalozonych tematow o gazach, ale wiekszosc z nich dostepna jest tylko w wiekszych butelkach zakladajacych trzymanie w specjalnych kaburach czy w szufladzie biurka. Jako ze i tak nosze duzo rzeczy, szukam skutecznego gazu w malym opakowaniu. W USA dostepny jest gaz FOX wlasnie w formie "keychain"
Jednak z racji ograniczen nie mozna go zamowic. Szukalem wiec w sklepach w Polsce i dopiero dzisiaj zobaczylem cos podobnego - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Co sadzicie o tym gazie i czy ew znacie inne tez w podobnych opakowaniach. No i najwazniejsze - ich skutecznosc.
Napisano Ponad rok temu
tu masz sabre [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] tez z opcja breloczka ale tez 14ml ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo to wazne i dlaczego mialbym na slowo wierzyc kazdemu sklepowi ktory za pomoca ctrl+c, ctrl+v wklepuje zenujaco podobny opis?
Jaka jest obudowa, jak bardzo wytrzymala na upadek? Warto tez sie przyjrzec na zywo jak dziala mechanizm spustowy - w tanich gazach slyszalem ze moze sie cos spieprzyc.
Ja np. mam czerwony pieprz(17% przy 2mln SHu) butelka mieszczaca sie wygodnie w dloni i w kieszeni kurtki, gaz potezny, niezawodny.
Z gazami latwo mozna manipulowac danymi szczegolnie jak nie da sie tego sprawdzic i trzeba zaufac firmie. I z tego powodu bralbym cos drozszego jakbym mial polegac na tym jako urzadzeniu do samoobrony. Cos co jest tanie po prostu nie wzbudza zaufania.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
polecam Prosecura ... Trzyma spokojnie gościa na ziemi przez ponad pół godziny, sprawdzone
w pełni popieram niewiem dokładnie ile trzyma (to zależy jakom koleś dawke dostał) ale jak go kiedyś w pracy dostałem jako "służbowy" i jak go przetestowałem na sobie to baardzo tego żałowałem (psiknołem przed siebie a wiart zawiał w moją strone)
Czy znacie jakiś przypadek niezamierzonego zadziałania gazu?
znajomy kiedyś niemiał otwieracza do piwa... i doszedł do wniosku że otwoży butelke puszkom z gazem... kapsel brzemił to opakowanie o znajomy dostał tym po twarzy (zag był dupiaty za kilkanaście zł od ruskich na targu)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Im dalej tym szerszy.
Jak potraktowałem nim jednego typka to narobił niemiłosiernego wrzasku ,pomimo że tylko brzegiem strumienia mgiełki oberwał.
Do mieszkania wracał trzymając sie ściany.
Napisano Ponad rok temu
"Jeden strzał w twarz powoduje nagłą panikę i fizyczną agonię." (Wyjątek z opisu "Sabre"w podanym linku.)
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli autor tego tekstu też rozumie to słowo, to do kogo- przepraszam- ów tekst adresuje?...
No i to może faktycznie juz nie jest śmieszne...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja bym się z tego nie śmiał.
Lord możesz rozwinąć? co wiesz na temat tego gazu?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Więzień bije strażnika w ... więzieniu (stójka, gleba, gaz)
- Ponad rok temu
-
Co sadzicie o gazie ...
- Ponad rok temu
-
Gaz do samoobrony
- Ponad rok temu
-
pistolet gazowy
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy/paralizujacy dla dziewczyny..
- Ponad rok temu
-
Pytanie od Nowego :) - Hartowniczy Piecyk Gazowy
- Ponad rok temu
-
Pozwolenie na broń gazową
- Ponad rok temu
-
mini test gazu
- Ponad rok temu
-
Pistolet gazowy