w czym ćwiczymy ??? :)
Napisano Ponad rok temu
Ot taki luźny temacik: w jakim stroju ćwiczymy na treningach??? w tradycyjnych, chinskich mundurkach, czy w dresie i trampkach ???
Ja cwicze w luźnych, dresowych spodniach, do tego T-shirt i lekkie buty (halówki)
Pozdrawiam :wink:
Napisano Ponad rok temu
Witam
Ot taki luźny temacik: w jakim stroju ćwiczymy na treningach??? w tradycyjnych, chinskich mundurkach, czy w dresie i trampkach ???
Ja cwicze w luźnych, dresowych spodniach, do tego T-shirt i lekkie buty (halówki)
Pozdrawiam :wink:
a ja zacytuje sam siebie, a co se bede zalowal :
"chinskie kimonko zielone z jedwabiu z Hangzhou (ale pamietaj jedynie z hangzhou!!!), jedwab clasa druga (jedynie prowadzacy ma pierwsza!!!) i zlote mokasynki w zielone ciapeczki made in china"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale koszulke zakładasz :wink:Ja ćwiczę w spodniach kupionych w sklepie Bushi i trampkach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kiedy wchodzę na salę i widzę jak wszyscy są poubierani na kolorowo, a nie jednakowo to wygląda to "trochę" nieprofesjonalnie.
skromnie uważam że propagujesz wyższość formy nad treścią 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co nie znaczy, że nie mamy koszulek szkoły. Ale nikt nikogo nie zmusza do noszenia. Chyba żeby na jakimś oficjalnym występie, to tak. Ale na treningu stosujemy tradycyjne chińskie zasady - każdy ubiera co ma .
Napisano Ponad rok temu
a jak nie ma to wystepuje na 'klaciarza'- każdy ubiera co ma
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak nazbieram na wózek inwalidzki to wystartuję w olimpiadzie.
A skoro i tak nikt mi nie wierzy to bez kozery powiem 1000, robię 1000 ciosów w tygodniu.
pozdro :?
Napisano Ponad rok temu
ja ćwiczę w samych majtkach lub legginsach, jeśli majtki mam w praniu, jee! jee! jee!
:blus: :splat: :roll:
proponuje poduczyc sie z biologii (http://www.forum-kul...=74845&start=30), zamiast wypisywac na forum takie glupoty :?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ARTYKUŁ: Zrozumieć yiquan - poznać całość
- Ponad rok temu
-
Kula Taiji stylu Yang - broń czy metoda trenigowa
- Ponad rok temu
-
Ktos moze rozpozna ten styl ?
- Ponad rok temu