Zdegradowani, odepchnięci, zapomniani :( szukają macierzy :P
Napisano Ponad rok temu
Dwóch bezpańskich roninów (o ujmujacych manierach i aparycji cherubów) z kilkudziesięcioletnim stażem na macie poszukuje nowej organizacji matki, która przyjmie nas i przytuli do piersi. Poprzednia organizacja matka - PFA - postąpiła jak wredna macocha wyrzekając sie nas i skreslajac z listy stopni (choć na poprzedniej liście odnotowani bylismy), a umieszczajac tam masterów z 10 kyu włacznie.
Roninowie owi moga sie wykazać dyplomami mistrzowskimi (przynajmniej tak mówili, jak nam wręczali) w językach obcych, które jeden u drugiego na ścianie widywał, acz przeczytać nie umiał, więc może to być przepis na sajgonki na ostro.
Ogłoszenie posiada cel oczywiście matrymonialno - finansowy, znaczy sie szukamy miłości (wolnej) i harmonii (pieniędzy). Tylko niepoważne oferty zostana rozpatrzone :wink:
Aha innych listowiczów których obecne władze PFA skreśliły i zdegradowały ze swej listy zapraszamy do przezacnej kompaniji. W kupie raźniej i cieplej
Jezyk i Łabędź pierwsi (ale nie nie ostani) roninowie III RP
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To ze nie ma was na liscie PFA? I co z tego? Mnie tez nie ma tam juz od lat. Za to napewno jestem w HQ aikikai w tokio i to sie liczy. Mam swistek sygnowany podpisem doshu i legitymacje yudansha. Co prawda klub jest zrzeszony ale w Czeskiej asocjacji aikido. Bezpanscy nie jestesmy. A to ze nie w PFA? Phiii... :roll:
Napisano Ponad rok temu
ja Labedzia zrozumialem tak, ze ich tam nie ma, mimo ze do tej organizacji naleza :-) , a tym postem to tak w sposob zartobliwy i humorystyczny uskarzaja sie na panujacy stan rzeczy oraz dopominaja sie o wniesienie na ta nieszczesna liste zasluzonych :wink:
Napisano Ponad rok temu
Dziwnie to jakoś brzmi:...Dwóch bezpańskich roninów (o ujmujacych manierach i aparycji cherubów)...
"Loża cherubów"
:roll:
Napisano Ponad rok temu
Po drugie, jak cie nie ma na liscie, to w ogole nie istniejesz. 8)
Napisano Ponad rok temu
cos dawno rd.bud nie widzialem na forum.. i cos mi to brzyko pachnialo.. ot i skutki,
koniecznie musicie nalezec do jakiejs org? jak kusz to moja org jest open.. zalety niezla www, i dowolny stopień.
Napisano Ponad rok temu
Ale czy placicie skladki organizacyjne, Labedziu??? Bo jak nie, to wasze aikido tylko o kant d**py rozbic i sie nie liczy. nic dziwnego ze was na liscie nie ma.
Po drugie, jak cie nie ma na liscie, to w ogole nie istniejesz. 8)
No a Ty nalezysz do PFA? heheh chyba nie! No coz nasz O'Mod nie istnieje! :roll: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
To przeciw komu wyruszamy ? Chyba temu kto lepiej płaci :wink:
Napisano Ponad rok temu
Na pizdziochy !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a my nie mamy list :wink:
a teczki :twisted:
Napisano Ponad rok temu
W.
Napisano Ponad rok temu
A jeśli "skreślenia" odbywały się będą w takim tempie - to może zostanę na niej jako jedyny ???
No zobaczymy....
W.
Napisano Ponad rok temu
a my nie mamy list :wink:
a teczki :twisted:
a to juz inna sprawa 8)
Napisano Ponad rok temu
Zdziwiły mnie te 12 kyu. Ja od razu zaczynałem od 6.
Napisano Ponad rok temu
Mnie też na liście nie ma a członkiem jestem.
Zdziwiły mnie te 12 kyu. Ja od razu zaczynałem od 6.
przeca 12kyu to dzieciaki.... dają je na liste, bo dzieciaki rajcuje bycie na listach, a jak taka lista jeszcze jest w internecie to ho ho!!
;-)
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Aikido, kenjutsu, Inaba sensei i inne ciekawe historie...
- Ponad rok temu
-
Damskie zachwyty czyli Ohh i Ehh na tatami :) top ten ;)
- Ponad rok temu
-
Borne Sulinowo forever czyli E. Leman 16-19 czerwca
- Ponad rok temu
-
Jeszcze o Pszczyńskiej Sztuce Walki
- Ponad rok temu
-
Staż z sensei Isoyama 25-26 czerwca 2005
- Ponad rok temu
-
Aikido,Aikiken,Aikibatto,Aikibudo itp.