Alkohol a antybiotyk
Napisano Ponad rok temu
To matafizyczne przeżycie - leżysz na trawniku z nogami w górze, wokoło zbiegowisko ludzi, a z oddali słyszysz sygnał karetki, która mknie (masz tego świadomość) do ciebie!
Brr!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mameha znasz to z opowieści koleżanek i kolegów oczywiście? :wink: :wink: :wink:
Chciałabym znać to tylko z opowieści. Niestety są to moje autopsyje doświadczenia. Stan chwilowej niewydolności krążenia połączony z nagłym spadkiem ciśnienia krwi, silnym osłabieniem i uczuciem "odlatywania". Do tego przerażające drętwienie kończyn. Szczęście w nieszczęściu nie straciłam przytomności.
Dlatego przestrzegam. Z antybiotykami nie ma żartów.
Napisano Ponad rok temu
poz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
fighterzy wogole nie choruja8O normalnie przestraszyć się można czytając o łączeniu antybiotyku z alkoholem, w życiu bym nie myślał że to takie niebezpieczne może być Piłem kiedyś po antybiotykach, pamiętam że jakieś ognisko mieliśmy i nie pamiętam ile wypiłem, zresztą nie pamiętam też jak wróciłem do domu. Dobrze że rzadko choruje, to chyba dla tego że często pije. Chyba ruscy naukowcy znowu mają rację
--> patrz na mnie (nie pamietam kiedy ostatni raz bylem wogole przeziebiony... ) :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam tylko jedna odpowiedz:" nic Ci nie jest w tej chwili" :? :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
fighterzy chyba nie pija często w takich ilościach dlatego chorują tylko kiedy wypiją za duuuzo --->> patrz na mnie heheeJak sie kima po pijaku w rowie czy an trawniku to człowiek się przeziębia 8)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Haluksy a sport...
- Ponad rok temu
-
a co jesli bede jadł melko w proszku dla dzieci?
- Ponad rok temu
-
Fajny program
- Ponad rok temu
-
Do POWER ZONA
- Ponad rok temu
-
rower vs biegi
- Ponad rok temu
-
Sztuli walki a astma (?).