a co jesli bede jadł melko w proszku dla dzieci?
Napisano Ponad rok temu
ilosc na 100g
-bialko(hyrdolizat serwatki) 13g
-tluszcz(ogolem) 28g
-Węgle(w tym laktoza) 53g
-skladniki mineralne typu sód,potas itd
-witaminy wszelakie.
-inozytol,cholina,tauryna,karnityna (cokolwiekby to nie bylo)
co o tym sadzicie? jesc to czy nie jesc? na dziecko to ja raczej nie wygladam..no ale moze jednak?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Twe ciało pokryje łuska gruba na pół cala a członek zostanie wciągnięty do wnętrza ciała i zmieni się w pochwę. PO PROSTU TO JEDZ. To nie jest żywienie pozajelitowe - w razie czego możesz zwyczajnie odstawić. :wink:
Napisano Ponad rok temu
moze zle sformulowlem temat, coz mowi sie trudno.
podałem sklad owego "mleka" gdyz chcialem sie skonsultowac co do jego wlasciwosci odzywczych i ewentualnych plusow zazywania .
Napisano Ponad rok temu
budo_RIP napisał
Tez bylem tego ciekawy, wchodze z mysla "moze tez sobie kupie", a tu ludzie pierdola o wiatraku, gdy sprawa rozchodzi sie o piernik :roll:zajebsicie zabawne.
moze zle sformulowlem temat, coz mowi sie trudno.
podałem sklad owego "mleka" gdyz chcialem sie skonsultowac co do jego wlasciwosci odzywczych i ewentualnych plusow zazywania .
Napisano Ponad rok temu
Tak na powaznie: wszelkie kaszki dla dzieci, mleka w proszku dla bobasw, bobo fruty i temu podobne produkty są OK. Są pożywne, spełniają ostre normy dopuszczenia do spożycia. Jedyny feler może być z tolerancją laktozy - jak wiadomo wielu ludzi kiepsko toleruje ten cukier.
Nie traktował bym mleka w proszku dla dzieci jako jakiejś tajnej broni w żywieniu osób ćwiczących, może być jednak całkiem niezłym uzupełnieniem diety. Jeśli jest donbre dla niemowlaka - dla Ciebie pewnie tez będzie OK.
Napisano Ponad rok temu
a do czego chcesz tej odżywki ? jaki cel konsumpcji ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
coz, zrobilem sobie koktaj z jogurtów ,serka i wlasnei tego mleka..
bllee, nie kupujeci bebiko w fioletowej puszce(antyalergiczne) okropne w smaku, walnałem 3 duze łychy tego i nei moge jesc..ble, zielona puszka jest ok.
czego chce od tej odzywki? tak jak Kirin napsiał, uzupelnienia diety w bialko i wegle pod katem cwiczenia silowego...niestety ten tluszcz mnie martwi.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Fajny program
- Ponad rok temu
-
Do POWER ZONA
- Ponad rok temu
-
rower vs biegi