Pawel Nastula w Pride
Napisano Ponad rok temu
Kwazi - to co, bierzesz drugą stronę zakładu?
Nie nielubie się zakładać :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
BYŁ ZAJEBISTY!!! Rzucił i przetoczył Mino, walczył ofensywnie, chciał wygrać a nie walczył na przetrzymanie. Wielkie serce, wielki wojownik. Mam nadzieję, że będzie miał w narożniku w przyszłości jakiegoś dobrego taktyka od mma.
Myślę, że nieźle pozamiata w przyszłości - pełen szacunek!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak zobaczyłem taktykę Pawła na początku walki to już wiedziałem, że coś z tego będzie. Ehhh, gdyby udało mu się wykorzystać tą okazję do założenia gilotyny, toby mógł wygrać. Myślę, że głównym powodem przegranej Nastuli było jego nieprzyzwyczajenie do przyjmowania takiej ilości ciosów, co było już widać pod koniec walki.
Ae dla mnie gość pokazał klasę i duszę wojownika. Życzę mu sukcesów w MMA.
Właśnie, słyszałem, że Paweł ma podpisany kontrakt na jeszcze 4 walki. Czy to prawda i wiadomo kiedy się odbędą?
Napisano Ponad rok temu
Jak zobaczyłem taktykę Pawła na początku walki to już wiedziałem, że coś z tego będzie. Ehhh, gdyby udało mu się wykorzystać tą okazję do założenia gilotyny, toby mógł wygrać. Myślę, że głównym powodem przegranej Nastuli było jego nieprzyzwyczajenie do przyjmowania takiej ilości ciosów, co było już widać pod koniec walki.
Ale dla mnie gość pokazał klasę i duszę wojownika. Życzę mu sukcesów w MMA.
Właśnie, słyszałem, że Paweł ma podpisany kontrakt na jeszcze 4 walki. Czy to prawda i wiadomo kiedy się odbędą?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ups, sorry za dwa posty, coś się spieprzyło.
Spox. Nie przepraszaj, jak posty dobre to moga by powtórki
Bedzie mial 4 walki, kiedy, co i jak i gdzie (Japonia? )w sumie nie istotne. Jak dla mnie to Pawel bedzie mial nawet wiecej niz te 4 walki w Pride jeszcze.
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Pozdrówka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy to prawda i wiadomo kiedy się odbędą?
Chyba nastepna gala Pride bedzie w pazdzierniku, moze wtedy, a tez cos mi sie o uszy obilo ze w sierpniu moze miec walke, ale to takie moje niepewne informacje
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czy nadal jest Judo w Zakopcu??
- Ponad rok temu
-
Wyniki OTK senoirow w Wawie
- Ponad rok temu
-
Warszawa- Judo dla 30-latka
- Ponad rok temu