Pawel Nastula w Pride
Napisano Ponad rok temu
Co do przygotowania technicznego, jesteś święcie przekonany, że parter Nastka jest równie dobry co Mina. Może nie zna tylu triqw mma, ale obycie na macie i ten fighterski 6 zmysł wyrobił sobie już dawno!!! A uderzenie ćwiczył i gdyby nie czułby sie pewnie, nie stanąłby do walki za żadną kase, ponieważ jest to zawodnik z HONOREM!!!
I tak jak powtarzał kilkakrotnie, on KOCHA WALKE...a więc, GRATULACJE NASTEK !!!
Napisano Ponad rok temu
mistrz olimpijski ale sprzed ilu lat? pomimo zdrowego rozsądku liczę na to że Nastula dobrze powalczy...co do przeciwnika to dobrze że dostał zawodnika takiego jak Mino,typowo technicznego, myślę że wszystko rozegra się w parterze a to dużo bezpieczniejsze dla Pawła niż syatrcie z wytrawnym uderzaczem i ciężkie KONastula to w końcu mistrz olimpijski.
Jeżeli ustrzeże sie przed nokautem i wejdzie w zwarcie,
to wydaje mi się że ma bardzo duże szanse.
Kiedy jest walka i gdzie transmisja???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ktośby może przypomniał kiedy to będzie? Proszę.
No i czy wiadomo coś o terminie transmisji i gdzie ona się ma pojawić???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podobno ma być też na normalnym Polsacie retrasmisja w niedziele 26.06 o godz. 22.50
no to dobrze :wink:
Napisano Ponad rok temu
ale nie zapominajmy że Nastek startował w dyscyplinie olimpijskiej,
które to dyscypliny są jednak dużo "poważniejsze" jeżeli chodzi
o przygotowanie fizyczne oraz rywalizację.
Od razu dodaję, że nie wiem jak to jest w BJJ, raz walczyłem z Mariuszem Linke
i mnie rozłożył po 15 sekundach, jednak to co zastosował to było normalne judo (seoinage).
Z tego co wiem, Mariusz jest mistrzem świata w BJJ, ale w judo juz tak dobrze mu nie poszło :wink:
Jeżeli się mylę, to prosze mnie poprawić.
Napisano Ponad rok temu
Chyba, że w naszym ciasnym zaścianku...
A do tego to nie będzie walka wg regół judo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a to juz cos znaczy ale przyznam ze nie widzilem nigdy walki Mino w ktorej znokautowalby kogos w stujce...
A co do Nastuli to jestem pewien ze obali Mino w jakies 15 sekund bo bez dwoch zdan niema w pride drugiego tego formatu judoki a z Yoshida jest bardzo ciezko ustac..
jezeli pawel bedzie w parterze bardzo agresywny np jak Emilienko to moze pokonac Mino ale co do techniki w parterze to niemam zludzen ze Nastula jest duzo slabszym przeciwnikiem...
Dajesz Panie NAstula pride musi byc Twoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To sa statsy Mino...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
3 przegrane(przez decyzje ) nie zostal znokautowany przez Fiodora, ani Mirka(chociaz bylo blisko :wink: ) Czarny pasek w BJJ, dlugo trenujacy boks, do tego osoba trenujaca judo(ale tego pewny nie jestem :roll: )
Ehhhh... Ciezko bedzie :?
Ale... Jedziesz Pawel
:wink:
Napisano Ponad rok temu
...ale co do techniki w parterze to niemam zludzen ze Nastula jest duzo slabszym przeciwnikiem...
Przepraszam bardzo ale Nastula jest wspaniale wyszkolony w parteże, przecież on prawie wszystkie swoje walki wygrywał przez dzwignie i duszenia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czy nadal jest Judo w Zakopcu??
- Ponad rok temu
-
Wyniki OTK senoirow w Wawie
- Ponad rok temu
-
Warszawa- Judo dla 30-latka
- Ponad rok temu