Skromnej postury super fighter:)
Napisano Ponad rok temu
Benny Urquidez też raczej gigantem nie jest
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ano prosilemPanowie ale chyba zmieniamy temat. MacLeod prosił o przykłady z zachodu?
Napisano Ponad rok temu
Buakaw Puramuk, Maciej Skupiński, Rafał Simonides - Muay Thai
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bracia Gracie jak leci po kolei (z wyjatkiem Ricksona może).
No jak Roylera zobaczylem piewszy raz to sie ucieszylem, ze moze jednak nie jestem stracony w kontekscie MA
Napisano Ponad rok temu
off-tp
Cynik ty cwiczysz bjj?
Nie popadajmy w skrajnosci
Napisano Ponad rok temu
heh on jest przede wszystkim showmanem dla mnie, niewiarygodna zwinnosc, ja tez bardzo go lubie. Swoja droga jako ze modny jest temat o gejach to Sudo jest gejem wlasnie.Genki Sudo. Milo popatrzec na jego walki.
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
qrde jego walki które miałem okazje widzieć zrobiły na mnie duże wrażenie...uwierzyłem że "mały jest kozak-mały da rade"R.Oraczko- Oyama Karate
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
qrde jego walki które miałem okazje widzieć zrobiły na mnie duże wrażenie...uwierzyłem że "mały jest kozak-mały da rade"[/quote]
Staaary - naprawdę POWALAJĄCE wrażenie to on robi dopiero wtedy gdy z nim walczysz W dojo bez względu na różnicę wagi wychodzi do walki - i zawsze daje sobie radę. 8O
Pamiętam jak kiedyś przyjechały na egzamin całe tabuny zdających i cieżko było zapewnić im świeżych zawodników do walk egzaminacyjnych. Romek z jednym facetem walczył kilka razy. Przyjezdni obserwując go pytali się:"czy on kiedykolwiek się męczy?", na co my odpowiadaliśmy: "nigdy podczas walki"
Napisano Ponad rok temu
taaaaa ale jest też kategoria open (przynajmniej w kyokushin;) ) no i tam nie zawsze ci najwieksi wygrywali ,jest dużo zawodników w K1 czy innych MMA czy innych turniejach gdzie nie ma podziału na kategorie wagowe no i mali dają rade . O tym jest ten temat żeby tacy jak ja (168 cm wzrostu) mogli sobie podyskutować jak to można tych większych skopać :wink:troche moze nie rozumiem tematu... ok np. mozna zostac bardzo dobrym jak np. dekker, sudo, royler itp... ale to sie tyczy tylko i wylacznie swojej wagi... gdyby taki kulej walczyl z kolesiami po 100 kg to by pewnie wiele nie zdzialal po to przeciez sa kategorie wagowe...;]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Lewa noga
- Ponad rok temu
-
PLYOMETRIA -EXPLOZYWNOŚĆ. ĆWICZENIA. DYNAMIKA!
- Ponad rok temu
-
"bluza HAORI" ??? (czy coś w tym stylu)
- Ponad rok temu
-
Piszczel
- Ponad rok temu
-
Tai Kai i chwyt za suta :D
- Ponad rok temu
-
Festiwal Japońskich Sztuk Walk 2005