W jednej serii sadze, ze nie bardzo jest to mozliwe. Jezeli sobie to porozklada po 10 to moze i da rade. Ja osobiscie robie po 5 na lewej i prawej rece na wiecej nie mam sily. Tak btw. swego czasu byla historia, ze czlowiek pajak (koles co sie wdrapuje na szklane budynki) w barze sie zalozyl z kolesiami kto zrobi wiecej pompek na jednej rece i typ zrobil 9.
Gwoli scislosci chodzi zapewne o Alain Roberta. Z tego co wyczytalem swego czasu o nim to on robi tych pompek 80 na 1 rece....Wiec te 9 to raczej malo skoro ja nawet tyle robie przy odpowiedniej technice ...wiadomo tutaj mozna troche oszukac, wiekszy rozstaw nog i jest latwiej....O wiele wiekszym wyzwaniem jest podciaganie na 1 reku. Z przykroscia stwierdzam ze nie podciagne sie nawet 1. Conajwyzej ladnie napne miesnie. Jednak nei martwie sie bo sa i tacy ktorzy trenuja wspinaczke o kilka/kilkanasie ladnych lat wiecej ode mnie i tez sie nei podciagaja na 1 rece. Wiec zapraszam do probowania. Z tego co wiem to sa goscie ktorzy podciagaja sie tak okolo 15-20 razy.....A pajak okolo 10. Jednak przy takiej zabawie bardzo latwo o kontuzje....