Blade Show Winners!!
Napisano Ponad rok temu
a jeśli chodzi o zdjęcia Wojtasa, to ich nie widzę
Napisano Ponad rok temu
Przepraszam, moze to zbyt ostre, ale skojarzenia mam jednoznaczne - festyn
Napisano Ponad rok temu
Kurde, to chyba zestaw najpaskudniejszych i najbardziej badziewnie wygladajacych nozy, jakie w zyciu widzialem (moze za wyjatkiem sebenzy). Noszenie czegos takiego to jak noszenie adidasow z diodami na wiejska dyskoteke.
ale o których mówisz? bo jeśli chodzi o kuchenniaki to ładniejszych chyba nie widziałem. A jeśli chodzi o resztę to trochę masz rację - jakoś w tym roku zestaw Blada Awards nie wygląda zbyt imponująco. Trudno z tego wybrać coś normalnego dla siebie.
PS. a diodkę to ma własnie Sebenza
Napisano Ponad rok temu
Kuchenniaki tez mi sie nie podobaja, a reszta to juz w ogole nie wiadomo co to za badziew. tych CRKT, chociaz generalnie firme lubie, to nawet bym nie wiedzial jak wziac do lapy. Jak mowia Rosjanie - kaszmar.
Napisano Ponad rok temu
reszty bym sie wstydził wyjąc przy kumplach
CRKT daje dupy straśnie
no to spyderco jeszcze bym przetrawiłale reszta to przekombinowana jak cholera
Napisano Ponad rok temu
kuchenniaki piękne
reszty bym sie wstydził wyjąc przy kumplach
CRKT daje dupy straśnie
no to spyderco jeszcze bym przetrawiłale reszta to przekombinowana jak cholera
Starzejemy sie chyba men...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja zawsze najbardzije czekam na cutomy , bo tu i konkurencja duza, i jest z czego wybierac.
Napisano Ponad rok temu
Kershaw Offset - klinga ze stali modelowanej wtryskowo pod ogromnym ciśnieniem. Ponoć daje to suuuuper agresywnie tnącą stal, a do tego wytrzymałą i elastyczną. Bazą jest stal 440C ale nie pytajcie o szczegóły.
i jeszcze tragiczna fotka robiona przez szybę chyba po pijaku...
Chris Reeve 21st Anniversary Sebensa - powstało 21 sztuk. Nawiązują do klimatów afrykańskich, w rękojeści osadzony kamień będący odmianą diamentu ze stron rodzinnych Chrisa Reeve'a. Zebra damascus. Widziałem nr 15-of-21, robi wrażenie...
Napisano Ponad rok temu
Tak naprawde to zeczywiscie rok ten nie byl rokiem fajerwerkow w nozach produkcyjnych ( panowei z Dark Operation chyba sie pochlastali swoimi produktami).
Ja zawsze najbardzije czekam na cutomy , bo tu i konkurencja duza, i jest z czego wybierac.
Ano... bo w sumie Blade Show to impreza powiązana z nożami custom. Jak ktoś się nastawia na premiery noży, biznesy itp. to polecam SHOT Show w lutym, tam się nowości pokazuje i umowy omawia. Blade Show to impeza dla pasjonatów, knifemakerów, dla miłośników ręcznej roboty. To jest esencja Blade Show.
A tak na marginesie to zaczynam współczuć Dark Ops mieli OGROMNE stoisko... i zero zainteresowania. Po prostu totalny bojkot ze strony środowiska. Założę się, że na SHOT Show było inaczej. Ale do Atlanty przyjeżdżają pasjonaci i ludzie, którzy się tym interesują. A opinia wśród takowych o Dork Ops jest jedna, znana i potwiedzona podczas Blade'a
Napisano Ponad rok temu
Duży jest, czy raczej miniaturka?
Napisano Ponad rok temu
Jezeli chodzi o customy , to prym wioda jednak bowie podobne ( ale to chyba symaptia wyssana z melkiem matki przez amerykanow).Ale jak nie powiedziec ze subhilt Flournoya czy cudny bowie Williamsa to nie kwintesencja knifemakingu.
Co ciekawe bardzo rzadko zdarza sie ze w rakingu custom jakas nagrode dostl noz "tactical" , jak sie nie myle nie spotkalo to nawet mojego mistrza szlifu Brenda
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
z poradnika nożowego studenta czyli jak zrobić domowe IBW
- Ponad rok temu
-
Nóż - wyrzutek
- Ponad rok temu
-
Fixed EDC do 100$
- Ponad rok temu
-
ABS World Championship Cutting Contest (po ang.)
- Ponad rok temu
-
Lansky ostrzałka Mini Crock Stick i 7 cali Carbon V
- Ponad rok temu
-
nowy Blade-Tech Wegner Lite
- Ponad rok temu
-
SWAMP RAT Camp Tramp... minitescik
- Ponad rok temu
-
Nowy model Rinaldiego (neck)