Tranquilizer....
Napisano Ponad rok temu
Lakoniczny.
Piękny!
Pozdr
Mithr
Napisano Ponad rok temu
A ja mam takie pytanko nowicjusza: ile takie cudeńko kosztuje? :-)
Nie stac cie. Nie pytaj...tyciągaj setki dolarów...
Nie zapytałem oto czy mnie stać, ale oto ile kosztuje. Tak trudno po prostu odpowiedzieć? :?
Napisano Ponad rok temu
-
Dołączam się do pytania: Seiken, ile kosztuje u ciebie duży, ładny hunter z drewnianą rękojeścia, skórzaną pochwą taki gdzieś na 30cm długości całkowitej z D2 albo M2 ? Za 10000 bucksów coś się zrobi?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A skąd wiesz Tetsudo, że mnie na niego nie stać? Nie ładnie tak oceniać ludzi po pozorach :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sorry za OT ale od razu skojarzylo mi sie z reklama "sa wygodniejsze sposoby podrozowania"Weź kajak i wiosło....... 8)
A zeby nie bylo jeszcze wiekszego OT: noz sliiiiczny. dokladnie w moim guscie
Napisano Ponad rok temu
Ciesze sie gdy mam zwrot za materialy , nie mysle nawet o robociznie , bo to dla mnie relax po codziennej pracy jest najwaznieszy
PS
tak naprawde to coraz mniej chce mi sie sprzedawac , a co gorsze robic nowe sztuki.....
Napisano Ponad rok temu
(Mnie sie ten noz skojarzyl z Persianem Emersona, ktory pieknie wyglada swietnie lezy w dloni).
Gratuluje.
Kiedy zaczniesz robic skladaki. To sie zapisze na jakis - powiedzmy na 2008 rok. (Dozyjemy... Co?) :roll:
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Seiken (właśnie kopię sobie dół) : przy takiej jakości wydaje mi się, że spokojnie możesz podbić cenę na tyle, żeby wychodziło jakoś "part-time" .
Bo jak przestaniesz robić noże, zanim coś u Ciebie zamówię, to będzie bardzo niekorzystnie
Adam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Skąd mikrata w "pustynnym" kolorze.
- Ponad rok temu
-
Jak zrobic klips?
- Ponad rok temu
-
mój pierwszy folder