mój pierwszy folder
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wygląda jak stary, zaufany przyjaciel sędziwego bosmana-wilka morskiego. Smagany falami najodleglejszych wód na pokładzie drewnianego klipera. Taki, na którym można polegać w czasie najgorszego sztormu tnąc przemoczone słoną wodą liny... a później w blasku wschodzącego nad Ziemią Ognistą słońca można nim obciąc końcówkę ręcznie wyrabianego kubańskiego cygara, przypalić, zaciągnąć się i czując na twarzy lekki powiew morskiej bryzy pomyśleć: "No, kurwa. Zajebisty."
Zaraz sie rozkleje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gratuluję!!
A powiedz ile on waży?
Pozdr
Mithr
Napisano Ponad rok temu
jak dla mnie najbardziej klimatyczny nóż jaki pojawił się na tym forum - z produkcji rodzimych knifemakerów.. szczerze!
rewelacja.
Napisano Ponad rok temu
Gratuluje
Napisano Ponad rok temu
Zaj...e się mi podoba, typ foldera który lubię najbardziej, czyli wyglądający na konkretny i solidny folderek. Moim zdaniem jego jedyną wadą jest jest to, iż mało kto uwierzy że znajomych, kiedy im powiesz że to twoja robota :wink: bynajmniej u mnie tak jest, od 1,5 roku zajmuje się jako takim robieniem noży, i nikt nie wierzy z kumpli że to moja robota.. bo każdy: "...ee tam, jak to można zrobić samemu nóż..." hehe :wink:
Ale na poważnie to ci gratuluje ja narazie bym sie nie porwał na robienie foldera, wg mnie jak ktoś potrafi zrobić nóż składany to nóż ze stałym ostrzem jest jak bułka z masłem
Nóż zajebisty i koniec
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
powłoki
- Ponad rok temu
-
Co to za stal?
- Ponad rok temu
-
folder.....
- Ponad rok temu
-
geospectre
- Ponad rok temu
-
Było sobie dłuto
- Ponad rok temu
-
Sposob na nude.....
- Ponad rok temu
-
Jak zrobić katane (nihonto) - poradnik dla początkujących
- Ponad rok temu
-
Gdzie dostanę skóte na pochwy, rapcie , żabki , temblaki etc
- Ponad rok temu
-
mala prosba z ostrzeniem
- Ponad rok temu
-
Jak Mołot miecz "robi" (na razie robić będzie)
- Ponad rok temu