Co to ma być???!!! (przepisy)
Napisano Ponad rok temu
Oby tylko wolny zostawili :wink:
Niech sobie eksperymentują na klasyku jak chcą, ale jak jeszcze ruszą wolny to miarka się prz
ebierze.
Ja trenowalem zapasy przez siedem lat i to co sie teraz wyprawia z tym calym regulaminem jest nie do pomyslenia ale jezeli zacznal grzbac w stylu wolnym to raczej nie bedzie juz fascynujacy sport Ale mysle ze przyjdzie takze kolej na Styl Wolny bo z klasykiem to bylo wiadomo ze ktos sie wkoncu uczepi bo jednak zasze "KTOS MA JAKIES ZYSKI Z TEGO" I tak samo nie powinny przechodzic kombinacje z "z wiekiem zawodnika" bo przez te lata widzialem wiele przekretow robionych przez trenerow i nie tylko
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i tak może z czasem klasyk umrze śmiercią naturalną i zaliczy wylotkę z igrzysk olimpijskich a na to miejsce wskoczy submission wrestling )
Moze i z czasem submission wrestling wejdzie kiedys na miejsce klasyka (chociaz mam nadzieje ze nie dojdzie do tego nigdy)
Napisano Ponad rok temu
pierwszy raz zobaczylem te zasady na MP Juniorow u mnie w miescie , czyli w Debicy w tym miesiacu (czerwiec). Slyszalem ze trenerzy dowierdzieli sie ottych przepisach tydzien przed zawodami , tak samo jak sedziowie. Ogolnie z tego co widzialem i slyszalem trenerzy i zawodnicy nie bylo z tego zadowoleni.
Niektorzy wrecz zastanawiali sie czy sedziowie przypadkiem nie umieja rzucac pudeleczkiem tak zeby wypadlo np. czerwone
Podejrzewam ze wiekszosc zawodnikow nie wiedziala o tych......przepisach :?
Tak jak i trenerzy ,przynajmniej wiekszosc
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
liny zeglarskie_raz 2
- Ponad rok temu
-
Czy gale 'Bushido - pro wrestling' to sciema?
- Ponad rok temu
-
Kto trenuje zapasy jedynie rekreacyjnie?
- Ponad rok temu
-
maty jakiej firmy ....
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Polski Seniorów i Seniorek styl wolny
- Ponad rok temu
-
Stronka klubu zapaśniczego "Bielawianka" Bielawa
- Ponad rok temu
-
sekcje - Włocławek