3 tanto
Napisano Ponad rok temu
Recon - w miarę wysoki płaski szlif, jak się "uda" dobra stal :twisted: , BRAK fałszywego ostrza - moim zdaniem tylko osłabia ostrze a tak na prawdę wyraźnie nie wpływa na zdolność penetracji no i jest bez jelca - niestety często można zawadzić-zaczepić nim o oporządenie
Eeeeeee fałszywe ostrze nie wpływa na penetracje przy grubej dość klindze?
Polemizowałbym. A próbowałeś?
Pozdr
Mithr
Napisano Ponad rok temu
Recon mi się całkowicie nie spodobał, zaś Ontario nie miałem (nie?)przyjemmnośi macać.
Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Recon - w miarę wysoki płaski szlif, jak się "uda" dobra stal :twisted: , BRAK fałszywego ostrza - moim zdaniem tylko osłabia ostrze a tak na prawdę wyraźnie nie wpływa na zdolność penetracji no i jest bez jelca - niestety często można zawadzić-zaczepić nim o oporządenie
Eeeeeee fałszywe ostrze nie wpływa na penetracje przy grubej dość klindze?
Polemizowałbym. A próbowałeś?
Pozdr
Mithr
Taaak... jak już wbijesz taki czubek to reszta ostrza wchodzi sama... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Proponuję powiedzieć sobie wprost, że lubisz tanto(te kanciate) i nie dorabiać jakiś bezsensownych założeń typu dziurawienie beczek czy inne takie...
Hej Ludziska! I to racja jest! :-) Nie wyczuliście żartu i ironii w mojej wypowiedzi o wbijaniu??? Tak mało mnie jeszcze znacie, cóż... :roll: No podoba mi się i już I dlatego chcę kupić któryś z nich (nie piszcie mi tylko, że mam kupić w takim razie ten, który podoba mi się bardziej..., bo mimo wszystko jakieś "użyteczności" mają, którymi się różnią). Pozdro. Ż.W.
Napisano Ponad rok temu
wbić się w łeb atakującego psa :twisted: itd. itp.
radze obejrzec najpierw jakies psie czaszki (na przyklad na najblizszym wydziale weterynarii) a potem zrewidowac poglad na klucie psa wlasnie w leb. zwlaszcza pitbulla czy innych "wielkoglowych". obierzesz mu pol lba ze skory, a on i tak nie pusci... zreszta po usmierceniu tez nie pusci.
zdeterminowany pies rasy "walczacej" jest dla nie-eksperta raczej nie do przejscia, jak sie dobrze nie strzela :twisted: ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Miałem Podobny dylemat i wybrałem jego.
Testowałem, próbowałem: wyniki superowskie.
Marzyłem o tanto dłuuuuuugo!!!
Kiedy go wziąłem w łapę (miałem wcześniej prawdziwe japońskie tanto w łapie) to stwierdziłem, że to jest to! No prawie:) w porównaniu z prawdziwym:)
DLA MNIE JEST POPROSTU SUPER!!!!!
Ja wybrałbym bez wahania RECON TANTO CS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Systemy ostrzące
- Ponad rok temu
-
nowości od William'a Henry'ego
- Ponad rok temu
-
Nowy folder Stridera....
- Ponad rok temu
-
Swamp Rat - zestaw idealny ?
- Ponad rok temu
-
Tandeta by Spyderco
- Ponad rok temu
-
benchmade 3550
- Ponad rok temu
-
Przepisy dotyczące noży w Rosji, Mongolii, Chinach???
- Ponad rok temu
-
SOG X-Ray Vision xv71 co sadzicie....
- Ponad rok temu
-
STAL NIERDZEWNA
- Ponad rok temu
-
Ma ktos Resistora moze? Ale skladaka?
- Ponad rok temu