Tyson vs McBride
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
trenowali jednego boksera od malego, lal sie z manekinami do 5 roku zycia, pozniej dostawal sparing-partnerow. Jadl bialko,kretke itd. w koncu w wieku 21 lat mowi:
-Dobra, jestem gotowy. Dajcie mi tu tego Tysona
-Ale........mike....to ty
tak, wiem ze pewnie malo smieszny ale mi sie spodobal jakos tak obrazuje mike'a ;D
Napisano Ponad rok temu
Kawal mi niepodchodzi jakos, zreszta byl juz na tym forum niedawno :wink: . Jakos nie wierze zeby Mike wygral, ale kto wie :roll:hehe to przypomnial mi sei kawal wiem ze nie ten dzial ale w dziale humor nie bedzie uroku ;p
trenowali jednego boksera od malego, lal sie z manekinami do 5 roku zycia, pozniej dostawal sparing-partnerow. Jadl bialko,kretke itd. w koncu w wieku 21 lat mowi:
-Dobra, jestem gotowy. Dajcie mi tu tego Tysona
-Ale........mike....to ty
tak, wiem ze pewnie malo smieszny ale mi sie spodobal jakos tak obrazuje mike'a ;D
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie wiem jak walczy McBride ale przez sam fakt ,ze jest Irlandczykiem powinien rozbic Tysona .
Napisano Ponad rok temu
:roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bo walczył będzie nie tylko ze swoim przeciwnikiem, ale ze swoją słabością...
OBY WYGRAŁ!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo na TVN jest transmisja z jakiejs gali z Nowego Jorku a z tego co mi sie wydaje Tyson walczy w Waszyngtonie
Napisano Ponad rok temu
Gala boksu w Nowym Jorku
Boks
czas 180 min.
TVN: Niedziela 04:00
W czasie odbywającej w słynnej hali Madison Square Garden imprezy zmierzą się m.in. Meksykanin Arturo Morales i Portorykańczyk Henry Bruseles w wadze lekkopółśredniej, Irlandczyk John Duddy i Amerykanin Victor Lares w wadze średniej, Kubańczyk Joel Casamayor i Kirgiz Ałmazbek Raimkułow w wadze lekkiej. W pojedynku wieczoru będą walczyć Portorykańczyk Miguel Angel Cotto i Uzbek Mohamad Abdułajew o mistrzostwo świata WBO w wadze lekkopółśredniej.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nowa polska nadzieja w boksie
- Ponad rok temu
-
Dwa pytania zwiazane z Muay Thai.
- Ponad rok temu
-
Tygrys mówi dość.
- Ponad rok temu
-
Golota - ciag dalszy
- Ponad rok temu
-
II Otwarty Turniej Shidokan
- Ponad rok temu
-
Gry na PC
- Ponad rok temu
-
Puchar świata KB na Węgrzech
- Ponad rok temu
-
Co dzieje sie z mikiem tysonem??
- Ponad rok temu
-
Techniki
- Ponad rok temu
-
Kiedy i gdzie odbędzie się najbliższy turniej MuayThai?
- Ponad rok temu