Chetka na...
Napisano Ponad rok temu
Chce kupic folder o 4 calowym ostrzu (no, 3,8 - 3,9 tez moga byc), drop point z mozliwie wysokim i plaskim szlifem, otwierany kolkiem (bron boze nie dziurka!!!), stal lepiej z tych lepszych (S30V, 154CM, ATS-34 - a co, niech machne burzujstwem ) i Boze bron - zadnego recurve. Szukam czegos duzego, co moge uzyc typowo do ciecia i glownie kuchennego (i nie pisac mi, ze najlepiej to sprawic sobie zwyklego kuchennego fixed :bad-words: ) i moze przy okazji wygladac ladnie (coby ludzie nie uciekali). No i z gory skreslam Stridera AR/SnG i Sebenze, bo sa za drogie. Niech to sie kreci kolo 150 - 200§ max.
Dark Star i Sentinel byly juz prawie, ale ostrze bylo ciut przy waskie i spear point i glupio jakos tak uzywac takiego do smarowania bulki maslem... :wink:
Napisano Ponad rok temu
to moj pierwszy post na tym forum takze chcialem sie ze wszystkimi przywitac!!!
od paru dni nic nie robie tylko czytam o nozach, tylko noze noze i noze (wczesniej byly wiatrowki, pozniej nikon a teraz NOZE!!!)
i tak z tego wszystkiego tez bym chcial horneta, wiem ze moze to nie dokonca najlepszy i najtanszy wybor, ale on mi jakos najbardziej przypadl do gustu....
i tu moje pytanie?? kto ma do sprzednia ?? i za ile
najlepiej jak by byl wlasnie automat, i zeby ostrze nie bylo czarne, no i zeby byl jak nowy, bo ja go tylko bede w kieszeni nosil i nigdzie sie z nim nie bede szlajal po lasach, dzunglach itp
i jeszcze jedno pytanie tak z innej beczki ale moze ktos bedzie wiedzial, mam gps nie pamietam teraz modelu bo jest zainstalowany w samolocie, czy da sie do takiego urzadzenia dograc mape z lotniskami???? chetnie kupie, pozniej jak bede na lotnisku to odpisze symbol...
pozdrawiam wszystich
p.s.
jak mnie nie zbluzgacie po I poscie to chyba zostane tu dluzej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jeszcze raz przepraszam
Napisano Ponad rok temu
Lone Wolf Knives Harsey T-2 Ranger
tylko radziłbym osobiscie pomacac przed zakupem bo na BF mozna poczytac opinie użytkowników wkurzonych niedokładnym spasowaniem części
Napisano Ponad rok temu
tylko radziłbym osobiscie pomacac przed zakupem
IMO dotyczy to właściwie każdej marki, a nie wyłącznie Lone Wolfa, ja podałem tylko przykład który moim zdaniem w 100% pasuje do opisu, a prawie każdej firmie zdarza się wypuścić bubla i jest o tym głośno nawet jeżeli to jeden jedyny egzemplarz.
pozdr
Napisano Ponad rok temu
Cena podalem, to gorna granica, w ktora lukaszki wstrzelil sie idealnie, stal tez moze byc zdziebko gorsza (dobrze hartowana 440C tez nie jest tragiczna na nietaktyczny noz :wink: ) Czyzby wszyscy byli w Biesach???
Napisano Ponad rok temu
Jak Dark Star, to moze i Ares? Tyle, ze on jest jeszcze troche krotszy.
A jak 440C moze byc, to akurat u nas na ebayu jest TSEK w zajebistej cenie, Sofort Kaufen za 89 euro bez wysylki.
Nie kupisz nic lepszego raczej za tyle, a TSEKa moge tylko polecic. Sam bym sobie drugiego sprawil na zapas, jakbym goly nie byl.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nowa Cuda EDC
- Ponad rok temu
-
Żegnaj, Mili :(
- Ponad rok temu
-
NOWOSCI (?) EXTREMY
- Ponad rok temu