Film w tv o tematyce branżowej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zresztą widziałem 3 razy. Wątki nożowe - miód, ogólnie fabułę oceniłem jako dość niedorzeczną, miejscami film się za bardzo ciągnie. Ale i tak obejrzę 4-ty raz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w Fight Clubie wystepuje na pewno jakies Spyderco - nie wiem tylko jakie. (w scenie w ktorej maja mu uciac jaja na posterunku)OF w teledysku beastie boys- sabotage też jest przez sekunde chyba spyderco police
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tylko nie zaczynajcie po raz 5ty wyliczanki w jakim filmie jaki noz byl...
Nie bij ale.... chyba w którymś odcinku w11 na TVN-ie była Endura :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale nie chcę nikogo zniechęcać, oglądajcie,... na własną odpowiedzialność ...
Nota bene recenzja Blachy przypomniała mi nieodżałowany duet Kociniak/Zaorski..."Fajny film wczoraj widziałem...."
Napisano Ponad rok temu
uch. sorry ale jestem ostro wk.....
Napisano Ponad rok temu
a film oglądam , własnie jest reklama ,narazie jest taki sobie ale może się rozkręci
Napisano Ponad rok temu
przegapiłem, a od środka oglądać nie będe, poczekam na lepsze czasy ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jedyne do czego nie można się przyczepic to aktorstwo - jest znośne (poza tym Hermesem - nauczycielem noża).
ogólni przez ten film straciłęm 2 godziny, a co gorsza zareklamoowałem go znajomym
Napisano Ponad rok temu
mam zdanie dokładnie odwrotne - super film i taki miał być, ciężki klimat, powolna akcja, a przecież wiemy że akcje z nożem są raczej szybkie, wiec nie mogły zająć połowy filmu... No i ta zabawa dzieciaków na dachu pociągu, ostraaaaa jazda 8O . Z mojej strony polecam jak najbardziej - taka późna pora była idealna na ten filmTen film jest strasznie kiepski, akcji nożowych to można na palcach 1 ręki policzyć, powiazanie wątków i fabuła tragiczna!!! A ta wycieczka do Boliwii co się kończy na cmentarzu to już kompletna porażka.
Jedyne do czego nie można się przyczepic to aktorstwo - jest znośne (poza tym Hermesem - nauczycielem noża).
ogólni przez ten film straciłęm 2 godziny, a co gorsza zareklamoowałem go znajomym
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ciężki zawód. Ciężki.
A co do walk na noże, to ja się doliczyłem dwóch, plus dwie akcje na nieuzbrojonego (w tym raz na śpiącego). Piąta scena z ostrym narzędziem to sekator w brzuchu chyba.
Kunszt. Dobre sobie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do technik nozowych to wszystko jak w podreczniku, film ma zarabiac kase a nie odkrywac tajemnice.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
[Motyl] filmiki instruktażowe.
- Ponad rok temu
-
Siekiery
- Ponad rok temu
-
CRKT Hammond Cruiser -trzy słowa
- Ponad rok temu
-
Kershaw Mini MoJo
- Ponad rok temu
-
Extrema Ratio M.P.C.
- Ponad rok temu
-
Czy ktoś zamawiał z Newgraham w ostatnim czasie?
- Ponad rok temu
-
ATS-34 versus BG42
- Ponad rok temu
-
kabarowy dziwak
- Ponad rok temu
-
złamałem kolejny nóż - co za gówno.......
- Ponad rok temu
-
Noże Krug
- Ponad rok temu