Film w tv o tematyce branżowej
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam wszystkich ( niezadowolonych również)
Felini
Napisano Ponad rok temu
Podobny jak na filmie Tango, na który z bliżej niewiadomych mi przyczyn zaciągnęła mnie do kina dawno temu moja piękniejsza połowa. Tajemniczy, niejasny, ekhm, tylko że na Tangu spokojnie się wyspałem, a tu trochę liczyłem na to że coś jeszcze pokażą.
A pokazali tylko Randalla, i poza tym to w filmie już nic nie było :roll:
Napisano Ponad rok temu
A tajemnice to odkrywają filmy z panem Janichem, Cucci albo Tarani ale fabuła kiepska i mało bohaterów
PS. w sumie dawno kunsztu nie widziałem - może już słabo pamiętam albo i gust mi się zmienił... zweryfikuje przy najbliższej okazji bo wykonałem nagranie onego.
Napisano Ponad rok temu
I jeszcze to niemal religijne wzorowanie się na podręczniku fairbaina. - linie cięcia, aorta zaobojczykowa, czy jak jej tam, natychmiastowa utrata świadomości o pchnięciu w serce - toż to żewce cytaty z podręcznika. A sprzedawca noży miał w sowim sklepie kiepski wybór
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Felini
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hmm... nie ogladalem "Miasta Boga", ale... to w kunszcie SA jakies zdjecia?! Chyba tylko te, ktore fotograf robilPanie graf " de gustibus non discutandum est" ale jezeli uważasz że zdjęcia w Mieście Boga były lepsze niż w kunszcie to jednak się niejesteśmy w stanie zrozumieć.
Nie rozumiem, ani praca kamery ani kompozycje scenerii nie byly jakies nadzwyczajne... W dodatku pierwsaz scena nastawiona na zszokowanie widza, a reszta filmu na jego uspienie...
Napisano Ponad rok temu
lukaszki -> zajebisty film południowoamerykański, o fotografie, z muzyką i klimatem to miasto Boga, a ten Kunsz to nie był na pewno szczytem sztuki filmowej:)
nie no zgadzam się - Kunszt na pewno nie jest arcydziełem i z Miastem Boga bym go nie porównywał, ale ten drugi raczej nie jest filmem "branżowym", a Kunszt jest jednym z niewielu i w dodatku takim w której nie wciskają jakichś chamskich kitów na temat nożowników. Napisałem tylko że lubie go oglądać bo ma fajny klimat i narracja, taki trochę nietypowy, a o wartościach artystycznych nic nie mówiłem... w końcu nie każde zdjęcie i nie każdy film musi być od razu dziełem sztuki
Napisano Ponad rok temu
A co do filmu - 2 godziny życia w plecy. C-klasowa produkcja. Nawet lasek fajnych nie było, może poza dziewczyną głównego bohatera - miała orginalna urodę :wink:
Napisano Ponad rok temu
Nawet lasek fajnych nie było
laski to sobie możesz pooglądać w Słonecznym Patrolu, no ale to oczywiście klasa A jest
Napisano Ponad rok temu
na minus: porazil mnie kiludniowy trening i tytul mistrzowski (przynajmniej ja to tak odebralem)
na plus: panna fotografa bardzo fajnej urody, rozwalenie oka wielkoludowi tez niczego sobie, niezle krajobrazy
dalo rade obejrzec :wink:
Napisano Ponad rok temu
Wlasnie skojarzylem, ze to idealna definicja onanisty - skoro o kochance mysli jak o przedluzeniu reki..."Myśl o nim jak o przedłużeniu ręki, traktuj jak kochankę"
albo o rece jak o kochance, whatever, w kazdym razie swietnie skojarzone zwroty
Napisano Ponad rok temu
Mnie nie chodzi o to, o czym mowil, tylko jak. Przyjrzyj sie temu raz jeszcze: "Myśl o nim jak o przedłużeniu ręki, traktuj jak kochankę". Czyli sprowadzenie kochanki i przedluzenia reki (niewazne, czy w odniesieniu do noza, czy do czegos innego) do jednego poziomu. Wniosek: dla goscia nie ma roznicy, czy reka, czy kochanka, a wrecz pokusilbym sie o stwierdzenie, ze dla niego reka=kochankaAle on mówił o nożu a nie o wacku
Napisano Ponad rok temu
Wniosek: dla goscia nie ma roznicy, czy reka, czy kochanka, a wrecz pokusilbym sie o stwierdzenie, ze dla niego reka=kochanka
Tak nawet wygladal, jak wycienczony onanista ktory nie moze odroznic prawej strony od lewej.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
[Motyl] filmiki instruktażowe.
- Ponad rok temu
-
Siekiery
- Ponad rok temu
-
CRKT Hammond Cruiser -trzy słowa
- Ponad rok temu
-
Kershaw Mini MoJo
- Ponad rok temu
-
Extrema Ratio M.P.C.
- Ponad rok temu
-
Czy ktoś zamawiał z Newgraham w ostatnim czasie?
- Ponad rok temu
-
ATS-34 versus BG42
- Ponad rok temu
-
kabarowy dziwak
- Ponad rok temu
-
złamałem kolejny nóż - co za gówno.......
- Ponad rok temu
-
Noże Krug
- Ponad rok temu