Czy Jurek Dudek y spółka zdobędą puchar.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no to czekamy na 2ga czesc dogrywki
ja licze na karne
i ze jurek pokaze sie z SUPER strony
Napisano Ponad rok temu
a co?? zamiast rekawic ma zalozyc pompony i odstawic show na srodku boiska?? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
go go dudi, emocje jak cholera
Napisano Ponad rok temu
coz za emocje
dziekuje za wspolne ogladanie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i Dudek tez byl zajebisty
Napisano Ponad rok temu
THE REEEEEEEEEEEEEDSSSSSSSSSSSSSSSSSS
JUREEEEEEEEEEEEEK DUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDEEEEEEEEEEEK
Napisano Ponad rok temu
Gratulacje dla FC LIVERPOOL i JERZEGO DUDKA.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Super Liverpool wrocil, ale Dudek jest po prostu denny...
podpisuję się pod tym obiema rękami.
Liverpool miał więcej szczęścia niż rozumu. Nie ukrywam że im kibicowałem ale te setki które miał Milan to chyba Berlusconiemu się będą do końca życia śniły.
Dudek jak to Dudek. Babol za babolem... Niestety. Nasz narodowy bohater przypomina Bartheza ze swoich lat w MU - też od czasu do czasu wyłapie jakąś piłkę nie-do-wybronienia ale jest strasznie nierówny i przytrafiają mu się kardynalne błędy. Na szczęście dziś bez konsekwencji.
YOU'LL NEVER WALK ALONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!
Napisano Ponad rok temu
Ja wiem czy taki denny? Nie każdy wytrzymałby psychicznie taką próbę. Ja bym go nie lekceważył.
[/quote]
Napisano Ponad rok temu
"Super Liverpool wrocil, ale Dudek jest po prostu denny..."
Ja wiem czy taki denny? Nie każdy wytrzymałby psychicznie taką próbę. Ja bym go nie lekceważył.
tylko w 99 meczach na 100 z taką dyspozycją jak dzisiaj to jego drużyna by nie dotrwała do karnych
Napisano Ponad rok temu
tylko w 99 meczach na 100 z taką dyspozycją jak dzisiaj to jego drużyna by nie dotrwała do karnych
Jasne, Dudek to pajac i lebiega, w ogóle nie umie bronić i nie wiadomo właściwie dlaczego od czterech lat gra w jednej z czołowych drużyn Premiership. Nie wiadomo również dlaczego Benitez postawił na niego w finale.
Caroll i Howard są kurwa lepsi, napewno...
eehh, polska mentalność........
Napisano Ponad rok temu
[/quote]
Jasne, Dudek to pajac i lebiega, w ogóle nie umie bronić i nie wiadomo właściwie dlaczego od czterech lat gra w jednej z czołowych drużyn Premiership.
[/quote]
dla mnie też jest zagadką jak to jestże niektóre świetne druzyny mają tak słabych bramkarzy (MU, Barcelona, dawny Arsenal i drewno Seaman, repra Anglii itd itp)
[quote name="budo_Uzurpator"]
Nie wiadomo również dlaczego Benitez postawił na niego w finale.
[/quote]
bo wielka nadzieja Anglików na bramkarza niełamage ma wiecznie kontuzje
[quote name="budo_Uzurpator"]
Caroll i Howard są kurwa lepsi, napewno...
[/quote]
to są cipy
a Dudek jest "tylko" nierówny
Ja rozumiem że Dudi wyciągnął 2 karne, fenomenalną piłę Szewczenki z wolnego ale nie można zapominać też o kiksach jakie mu się przydarzają w prawie każdym meczu. Popatrz chociażby na mecz Liverpoolu z Bayerem. 90 minuta Reds wygrywają 3-0, ostatnia akcja meczu a Dudkowi piłka odbija się od rąk (jak 2 (!!!!!!!!!!!) DWA razy dzisiaj) i jest 3-1. Dzisiaj byłoby to samo ale Steve G. i spółka mają szczęście że Bóg lubie Liverpool :wink: [/quote]
Napisano Ponad rok temu
Pod koniec on tez wrocil i pokazal, ze naprawde tez potrafi - po obronach w dogrywcei karnych musze odwolac to, co przedtem napisalem.
A co do "czterech lat w jednej z czolowych druzyn", to sobei przypomnij ile czasu z tych czterech lat nie gral - i ile razy wracal z powodu kontuzji "pierwszego" bramkarza. Tak, jak teraz.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Codzienne ćwiczenia
- Ponad rok temu
-
gryf, talerze itp:/
- Ponad rok temu
-
NĘDZNY SUPLEMENT
- Ponad rok temu
-
Wyszczuplenie nog
- Ponad rok temu
-
pytanie o stretching PNF.
- Ponad rok temu
-
CSKA Moskwa vs. Sporting Lizbona
- Ponad rok temu
-
Kulinarne pogotowie Kota
- Ponad rok temu
-
zdrowe odżywianie - czy właściwie wiemy o czym mówimy?
- Ponad rok temu
-
Czy warto zdrowow sie odzywiac ?
- Ponad rok temu
-
legalne sterydy
- Ponad rok temu