Nowe noze od Jensena
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
22 odpowiedzi w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Re: Nowe noze od Jensena
Tac-Dragon (Field/Combat Bowie)
Ksztalt glowni bardzo mi sie podoba zwlaszcza ze krawedz tnaca tworzy jeden plynny luk (bez niepotrzebnego recurve, ktore utrudnia ostrzenie), do tego full tang no i z tego co pisza na stronie..obrobka termiczna najwyzszej klasy.
Zastanawia mnie tylko profilowana rekojesc.. trzeba by najpierw wziasc do lapy i zobaczyc jak lezy.
Jesli miala bym sie czepiac to srednio mi sie widza tak duze naciecia pod kcuk, mogly by byc drobniejsze...
Ksztalt glowni bardzo mi sie podoba zwlaszcza ze krawedz tnaca tworzy jeden plynny luk (bez niepotrzebnego recurve, ktore utrudnia ostrzenie), do tego full tang no i z tego co pisza na stronie..obrobka termiczna najwyzszej klasy.
Zastanawia mnie tylko profilowana rekojesc.. trzeba by najpierw wziasc do lapy i zobaczyc jak lezy.
Jesli miala bym sie czepiac to srednio mi sie widza tak duze naciecia pod kcuk, mogly by byc drobniejsze...
Napisano Ponad rok temu
Re: Nowe noze od Jensena
Piter - nie poprawil, wyslalem tak z 4 miesiace temu, zapytanie o ten fighter, ktory robil do Kali i do dzis nie dostalem odpowiedzi..
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Burze, pioruny a nasze noże
- Ponad rok temu
-
Nowości Beretty.
- Ponad rok temu
-
Noz do lasu po raz kolejny.
- Ponad rok temu